дискови брани

В помощ на българското земеделие – дискови брани от MASS

Правилните агротехнически обработки определено са онази необходимост, която е фактор за получаването на достатъчно добри резултати за съвременния фермер. Основно се разчита на висока производителност и намаляване на производствените разходи, което е елемент, с който наистина си заслужава да инвестираш в земеделския сектор. Казват, че до голяма степен работата на земеделските стопани зависи от капризите на времето. Действително това е така, но когато има една солидна и стабилна подготовка то дори времевите показатели могат да станат незначителни и не толкова имащи значение за качеството  и количеството на реколтата.  Агротехническите мероприятия са добрите решения и практики, с които фермерите могат да оптимизират максимално своите разходи, да намалят физическия труд и освен това да подобрят състоянието на почвата на доста високо ниво. Затова се използват многообразни ресурси в лицето на машини и инвентар, които безспорно са високоефективни и рентабилни възможности за всеки опитен или начинаещ фермер.

Най-разпространени сред видовете инвентар са дисковите брани. Процесът брануване е много добре известен на хората, които работят в сектора и те са особено взискателни по отношение а избора на нова дискова брана. На първо място характеристиките на този прикачен инвентар са критериите, които фермерите имат към тях. В зависимост от това какво като площ и вид е стопанството, какви са обичайно отглежданите култури и насаждения подбора на брана е изцяло зависим от тези специфики.

Съвременните дискови брани MASS се предлагат в няколко варианта, за да могат стопаните да бъдат максимално улеснени в своята дейност. С хидравлично или механично управление уникалните и практични характеристики наистина са тези, които осигуряват свобода на действие и планиране на мероприятията, които предстоят. Здравата конструкция  на дисковите брани прилагат в действие своята мощ за да разорат и размесят растителните остатъци на полето. всеки прикачен инвентар си има специална роля, с чиято помощ почвения слой получава нужната аерация, намаляват се ерозивните процеси и се подготвя леглото за предстоящото засяване. Затова е от значение как стопаните ще подготвят земния слой за да имат сигурност, че посевите ще са достатъчно качествени. Дисковите брани се прилагат за трактори с всякаква мощност. Принципа на избор на нова брана се състои в това да се избере максималната работна площ на тялото. Така стопаните оптимизират разходите си за обработка. Инвестицията в дискови брани е не по-малко важно от това да си купите нов плуг, култиватор или трактор.  Автопарка е ценния ресурс, който спомага за това работата на земеделските производители да е наистина по-ефективна и производителна. Ниски разходи за поддръжка, здравина и стабилност –  доверете се на дисковите брани с марка MASS.