шкаф за обувки

Как да направим коридора по функционален с качествен шкаф за обувки?

Когато избирате мебели за жилището си не бива да пропускате интериора на входното пространство, защото то също играе важна роля за удобството ви. Обзавеждането, което ще присъства задължително трябва да е функционално и практично, тъй като в коридора съхранявате дрехите, с които сте били навън, обувките и много други вещи. Ако искате да поръчате мебелите онлайн ви препоръчваме сайта на https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Тук ще откриете съвременни модели, които ви предлагат необходимото пространство за подредба и изглеждат елегантно и красиво във всяко едно помещение, независимо от неговите размери.

Има ли бърз начин да се сдобием с хубав и качествен шкаф за обувки?

Ако търсите такъв вид мебел за интериора на вашия дом ви съветваме внимателно да определите колко чифта от любимите модни аксесоари имате за съхранение. Едно от най-важните неща при покупката на шкаф за обувки е това, той да бъде достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо.

Имате възможност да вземете втори модел, с което ще си осигурите максимално удобство и ще направите обстановката по интересна и интригуваща. Едни от популярните съчетания днес според дизайнерите са хоризонтален и вертикален модел шкаф за обувки. Те изглеждат различно, но разположени в помещението винаги ви дават едно разнообразие и най-вече многофункционалност. От магазин Venus.bg ще ви предложат една интересна идея, подходяща за съвременния интериор. Шкаф за обувки Ветрило 3 – Венге:

  • шкаф за коридор „Ветрило 3“ с чекмедже, практична мебел за Вашия коридор или антре;
  • изработва се от ламинирано ПДЧ в три различни цвята, с които може да го съчетаете с Вашия дом;
  • не са има много място и изглежда добре във всяка обстановка.

Този модел продължава да бъде популярен заради удобството което предлага и начина на отваряне на вратичките. Дизайнът е семпъл и изчистен, което ще ви даде възможност лесно да комбинирате шкафа за обувки с останалите мебели в помещението. Изберете цвят, в който да бъде изработен и така направете жилището си красиво и елегантно.

Какви трябва да са изискванията ни към качеството на изделието?

Щом инвестирате средства в нови мебели е задължително те да са здрави и устойчиви. Очаквате да ги използвате безпроблемно поне няколко години и това е причината да се насочите към материал, който ви гарантира дълга експлоатация.

В момента производителите залагат най-вече на MDF и ПДЧ плоскости, защото са на достъпна цена, обработват се лесно и също така са издръжливи и здрави. Ще ги запазите по-дълго като нови, тъй като почистването и поддръжката им не отнемат много време и благодарение на защитното си покритие няма да се повредят от влагата.