кухня

Защо да инвестираме в модерни и качествени шкафове за кухнята?

Ако създадете в жилището си приятна и комфортна атмосфера, времето което прекарвате там ще бъде оползотворено по най-правилния начин. У дома си е хубаво да имате подходяща атмосфера и мебелите, които ви заобикалят да отразяват вашите разбирания за естетика и стил. Кухнята е специално място за всеки човек, тъй като там се подреждат доста вещи свързани с приготвянето на храната, присъстват множество електроуреди и се прекарва доста време в различни дейности. Ако разположите подходящи кухненски шкафове https://www.venus.bg/кухни ще направите домакинските си задължения по приятни и ползотворни.

Какво е важно да знаем за съвременните шкафове за кухня?

В последните години този вид обзавеждане претърпя сериозни промени и в момента се отличава с много елегантност и функционалност. Модулите са съчетани в една продуктова серия и монтирани в красива и стилна конструкция. Обзавеждането се състои от горни и долни шкафове с различно предназначение. Съществуват и определени модули, създадени за да бъдат вградени всички електроуреди. По този начин обстановката изглежда много красива, добре организирана и с възможност да се почиства и поддържа лесно.

В голяма част от апартаментите кухненското обзавеждане се намира заедно с дневната в едно голямо общо помещение и това предполага да бъде достатъчно естетично на външен вид. Шкафовете са изработени от съвременни материали, имат гланцирано покритие и могат да бъдат предложени в най-различни дизайни и цветове. Важно е да съобразите свободното пространство с желаните от вас модули, за да се чувствате комфортно, когато вършите различните си домакински задължения. В каталога на Venus.bg ви очаква следния модел. Ъглово обзавеждане МДФ Елит 14 – с цял термоплот, витрина и плавно затваряне:мебели за кухня

  • „Елит 14‘‘ представлява готова модулна ъглова кухня от серията ,,Елит‘‘;
  • съчетана е от горни и долни шкафове, витрина, етажерки, чекмеджета, място за вградени фурна, аспиратор и ел. Уред;
  • към обзавеждането са включени цял термоплот и цокъл;
  • плавно затваряне на вратите;
  • включен термоплот и цокъл;
  • възможност за избор на модел дръжка;
  • регулируеми крачета.

Универсалната комбинация между черно и бяло се вписва идеално във всеки интериор.

Какви са положителните характеристики на материалите за изработка на кухненските шкафове?

Преди време се смяташе, че естествената дървесина е най-подходяща за направата на различните видове мебели. Днес производителите използват mdf и пдч плоскости, тъй като те се доближават като характеристики до дървото с тази разлика, че са по-достъпни като цена и се обработват по-лесно. Мебелите направени от тези материали са здрави, устойчиви и изглеждат изключително модерно. Изработват се в различни цветове и имат гланцирано защитно покритие, което е важно за шкафовете.