секция

Секции на промо цени, НЕ само по Коледа

Всички обичаме да се глезим по празниците, това е редкият момент в годината, дори един от основните, когато хората наистина пазаруват. Ние от ЛениСтил искаме да предоставим възможността на хората да пазарят и да имат достъп до продукти и мебели – мека мебел, дивани, канапета, антрета, столове, маси и т.н. на достъпни за България цени, с високо качество.

Секциите в ЛениСтил също са много разнообразни. Има с т. нар. LED осветление, модулни, стандартни, малки и големи. Това разнообразие е подплатено с наличност, което значи, че ще имате мечтаната секция за по – малко от седмица във вашият дом, тъкмо за Коледа.

Благодарение на многогодишният си опит в мебелите, производство и дистрибуция, ленистил град Добрич е успяла да намери перфектният баланс между цена и качество, което гарантира на клиентите позитивни емоции, при получаването на заявената от тях мебел.

Ако се фокусираме в най – продаваните в България мебели – секции цени, те биват доста по видове, дори по форма. Трябва да сте наясно дали искате такава с красиви витрини или с врати. Дали искате стъклото да е матово или напълно прозрачно, дали бихте поръчали модулна секция, за да можете да разполагате частите и елементите и навсякъде и т.н.

Без съмнение изборът на мебел, секция или диван, каквото и да е трябва да се обмисли много добре, това е така, защото мебелите не са нещо евтино, не са нещо от днес за утре, не са бързооборотна стока, те са нещо, което в повечето случай стой с години, години…

Ако искате да сте прецизни със секциите в домът си и не се плашите от цената, то се ориентирайте към поръчковите мебели, те ще ви дадат свободата на избор, при вас ще дойде експерт-консулт от ЛениСтил и ще измери вашето пространство, ще ви направи проект, ще се погрижи всичко да е наред с поръчката, изпълнението и доставката, включително и самото монтиране. Това е силата на поръчковите секции.

Като материал много трудно можете да избягате от масово използваният ЛПДЧ – пресовани стърготини, които се ползват в повечето мебели, особено корпусната мебел ( секции, маси, столове, гардероби и т.н.). Не се тревожете в повечето секции има предвиден кът за TV, това е улеснение, но предведете дали той ще ви стигне за вашият телевизор. Ако имате стар, не плосък телевизор, може да ви трябва повече място за него в дълбочина, ако е много голям плазмет, то ще ви трябва голяма площ. Тези неща са важни и често се пропускат, за това обръщаме внимание на елементите, които могат да ви изненадат и да предотвратим негативна, отрицателна емоция у вас.

Препоръчваме да се ориентирате към т.нар. скрити от окото механизми – пуш – пул и други. Това придава стил, изисканост, но най – вече те са по – издръжливи. Позаинтересувайте се как можете да се оборудвате с тези уникални механизми на достъпни за вас цени.

Благодарим ви за отделеното внимание, ще се радваме да ни споделите на приятел или във социалните канали, за да имаме повече поводи да пишем съвети при изборът ви на мебели. Всичко добро и весело посрещане на новата 2016година – от екипа!

Вижте повече за мебелите по градове – мебели София, мебели Варна, мебели Пловдив, мебели Бургас.

Поздрави 100novini.com