шкаф с огледало

Как шкафът за обувки може да промени цялата визия на входното антре?

Съвременното обзавеждане се отличава с красивия си дизайн и множеството функционалности, които притежава. Всяка от стаите в жилището може да бъде обзаведена стилно и красиво, стига да подберете правилните елементи и да ги комбинирате естетично. Днес ви предлагаме няколко идеи за коридора, който много често остава на заден план спрямо останалите зони. Въртящ шкаф за обувки с огледало от каталога на магазин Венус е чудесен избор за модерния апартамент. Тази мебел е достатъчно здрава и практична, за да ви създаде правилна организация на вещите и помещението да изглежда винаги чисто.

Защо да изберем нов и оригинален модел шкаф за обувки?

За да избягате от традиционната визия на тази добре позната на всички мебели, изберете нещо по-различно и открояващо се, което също така е много по-удобно и функционално. Въртящия шкаф за обувки с огледало е перфектно решение за хората, които имат доста от модните аксесоари и искат да бъдат подредени по най-добрия начин. Имате възможност да избирате какво да обуете като завъртите цялата мебел и разгледате моделите, които сте подредили. От едната страна е монтирано голямо огледало, на което може да проверите външния си вид преди да излезете.

Антрето винаги ще изглежда красиво и стилно, благодарение на тази висока и елегантна мебел. Помислете как да я комбинирате с портмантото и гардеробчето, ако има такова. Нека обзавеждането бъде в близък и хармоничен цвят и да е направено от един и същ материал. Ето и още подробности за моделът предложен от Венус. Въртяща етажерка Геномакс – Сонома:шкаф за обувки

  • въртящ шкаф за обувки „Геномакс“ е снабден с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • шкафът за обувки е подходящ за антре, коридор или офис.

Тук открояващ се е съвременният дизайн и практичността на тази мебел. Заслужава си да инвестирате в подобен шкаф за обувки, защото входното пространство на жилището ви ще бъде съвсем различно и нестандартно.

Къде откриваме най-актуалните мебели?

Със сигурност имате желание да вложите средствата си в качествено обзавеждане с модерен дизайн. Такива артикули ще откриете лесно във виртуалното пространство, където има много по-голям избор и са представени разнообразни производители. Хубаво е, че на едно място има наистина разнообразни шкафове за обувки, за да създадете интериора, който винаги сте си представяли, достатъчно уютен и практичен.

Съвременните мебели се отличават с качествената си изработка от материали като МДФ и ПДЧ плоскостите. Те се поддържат лесно и няма да се повредят от влага и замърсявания, каквито често присъстват в антрето. Разгледайте всички оферти и се възползвайте от редовните промоции с намалена цена.