чадър

Идеи и възможности за ефективна слънцезащита през лятото

Свързваме летния сезон с море, слънце и плажни удоволствия. Но кожата ни излагана дълго време на ултравиолетовото лъчение и високи температури има риск да изгори. Зачервявания, обриви, парене, болка са част от негативите, които ще си навлечете при излагане на слънце без подходящата защита. Вариантите за са прилагате на слънцезащитен крем както и градински чадър, който да предпази тялото от прегряване. В каталога на https://www.mebeliarena.bg можете да откриете доста голям асортимент от продукти от категорията, които да използвате през летния сезон. Кои са ефективни спрямо собствените ви потребности и как да изберете ще разкажем сега.

За удобствата, които градинския чадър осигурява

Това, че се определят като градински не означава, че става въпрос за съоръжения, които биха могли да бъдат използвани само в дворни пространства. Касае се за аксесоари, които са с широк спектър на приложение. Тяхната основна мисия е да подсигурят отлична сянка на тялото и а предпазят от вредните влияния на слънчевите лъчи.

Удобството да използваш градински чадър е огромно. Не само, че имаш възможност да се насладиш на хубавото топло време, но с правилното съоръжение постигаш отлична защита на кожата и цялото тяло от прегряване. Понякога температурите през лятото достигат до над 35 градуса, което е показателно, че без правилен подход за осигуряване на сянка има риск за здравето. Чадърите са компактни и високоефективни съоръжения, които:

  • Могат да бъдат използвани в различни открити площи;
  • Предлагат се в разнообразни варианти и дизайни;
  • Създават оптимална защита от вредните ултравиолетови лъчения;
  • Приспособими са дори при защита на балкони;
  • Цените им са достъпни.

Ето това би мотивирало и вас да предприемете правилен ход и да изберете онези продукти, които са напълно гарантиращи удоволствието от престоя ви на открито. Когато сте оборудвали сигурно и надеждно то определено няма как да не си осигурите перфектната защита от топлина и слънчеви лъчи.

Насоки за подбор

градински чадърПриоритетите, от които е необходимо да се възползвате по отношение на този тип градински аксесоари не са малко. Ключови обаче се оказват:

  • Определянето на размерите на шатрата;
  • Материал за изработка на основната конструкция;
  • Начина на закрепване към подови повърхности;
  • Тегло, което да намали риска от обръщане на чадъра при силен вятър;
  • Материал за изработка на платнището, който да е с ултравиолетово покритие и гаранция за издръжливост на високи температури и влага.

Заложете на най-доброто и изберете от гамата идеи на виртуалната платформа mebeliarena, където са събрани най-добрите продукти на супер изгодна цена.