Ефективно земеделие с помощта на японските трактори KUBOTA

Земята е основния ресурс, който осигурява прехраната населението. За да се повиши обаче производителността и качеството на реколтата несъмнено фермерите се нуждаят от високо ефективна техника. Трактори, косачки, сеялки, прикачен инвентар от най-ново поколение са малка част от ресурса, който промени и българското Земеделие – направи го по-конкурентно и достойно за предлагане на продукция и на Европейския пазар. Площите, които обработват фермерите през последните години претърпяха период на комасиране, което даде една много голяма перспектива пред тях – да инвестират в качествени машини и съоръжения, с които да се подобри ефективността от тяхната работа.трактори

Без значение дали сте зеленчукопроизводител или пък отглеждате трайни насаждения, зърнено-житни или други култури то без помощта на трактори е немислимо да спазвате агротехническите срокове, предписани от агрономите за текущите обработки. За сигурни, надеждни и качествени действия на полето всеки стопанин се нуждае от помощта на достатъчно мощен трактор, с който да осигури изпълнение на своите дейности. А разнообразието от модели на трактори KUBOTA имат за цел да предложат лекота, увереност и рентабилност на предприемчивите българи, които искат да успеят в земеделския бранш. Но за да си успешен е важно да направиш правилната инвестиция, да изготвиш план за действие и да се съобразиш с параметрите и техническите характеристики на почвата и размера на полето.

Сериите трактори KUBOTA с отличават с много добра маневреност. За всеки стопанин е истинско изпитание да управлява трактор, който изисква доста усилия и шофьорски умения. Това създава екстремност на условията и понякога затруднява ефективната работа на прикачния инвентар. Правилния подбор на трактор има за цел максимално да улесни работата, а лекотата, с която се управляват тракторите Кубота наистина е високо оценена от фермерите. Наричат ги максимално гъвкави решения, тъй като с тези трактори безпроблемно се извършва прикачването на инвентар в зависимост от потребностите на агротехническото мероприятие. Японската марка трактори се предлагат в различни мощности, което от своя страна предоставя на стопаните възможност да преценят кой от моделите би бил най-рентабилен и високопроизводителен съобразно параметрите на стопанството.

Освен с мощност KUBOTA разработва и едни от най-практичните трактори по отношение на техните размери. Така един трактор в мини вариант се оказва изключително подходящ за употреба както в индустрията така и в обработките на полета от трайни насаждения. Малогабаритните модели се отличават с високата си компактност, маневреност и рентабилност. А това са фактори и критерии, които предприемачите оценяват. За безупречни резултати се доверете на тракторите, произведени в Япония, но популярни сред земеделските стопани по цял свят – KUBOTA.