Как да обзаведем красиво и функционално спалнята?

Ще създадем една приятна обстановка в дома си, ако обърнем специално внимание на различните помещения и тяхната функционалност. Една от най-важните зони е спалнята, в която си почиваме, приготвяме се за излизане и съхраняваме доста лични вещи. Мебелите, които задължително трябва да присъстват са няколко, но да бъдат избрани правилно и комбинирани е трудна задача. Точно затова онлайн магазин venus.bg  препоръчва да изберем някой от готовите комплекти, с които стаята ще бъде перфектно обзаведена. Артикулите се изработват с качествени материали и в дизайн подходящ за съвременния интериор.

Защо да се доверим на готов комплект мебели?

Не е много лесно да изземам функциите на интериорния дизайнер и да открием мебели, които ще си подхождат като стил и цялостна концепция. За да не правим неуспешни експерименти е най-добре да закупим готов комплект за спалня, който ни предлага необходимите артикули съчетани професионално.

Това е момент, при който ще имаме една завършена визия на помещението и достатъчно удобство, за да си почиваме и да подреждаме вещите си. Готовите комплекти включват голямо и удобно легло, нощни шкафчета гардероб и скрин. Тъй като те се произвеждат на модулен принцип, има възможност да изберем повече или по-малко елементи, които да разположим спрямо свободното пространство в стаята.

Модерните мебели също така имат допълнителни екстри придаващи повече удобство при използването им. Леглото е снабдено с повдигащ механизъм, някои гардероби са с плъзгащи врати, а шкафовете и чекмеджетата имат механизъм за плавно отваряне и затваряне. Venus.bg ще даде един конкретен пример. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Венге амбър:спален комплект

  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като: механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от: легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • обзавеждането се предлага в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Стилно и елегантно обзавеждане за спалня, чрез което ще направите дома си много по-удобен и функционален.

Защо да изберем скрин към обзавеждането?

Това е една от най-удобните и комбинативни мебели, които може да поставите в стаята за сън. Ако разполагате с достатъчно пространство в спалнята ви съветваме да изберете комбинация, която включва скрин. Той ще изглежда много красиво разположен между леглото и гардероба ще ги балансира до известна степен. Ще ви даде нужното пространство да съхранявате доста от тънките си дрехи. Притежава достатъчно широк плот, върху който да поставите телевизор или някаква декорация.