количка

Изберете бебешка количка според натоварването, на което ще я подлагате

Ако този въпрос бъде зададен на бъдещите родители то отговора, който те ще ви дадат е, че наистина не си представят как ще се справят без този ценен помощник. Реално погледнато бебешката количка е сред първите неща, които се включват в списъка с подготовка за нужното за посрещането на новия член на семейството. Това поставя младите и неопитни родители пред сериозни изпитания, въпроси, неизвестни. Ето защо ще се постараем да ви предложим няколко кратки насоки, от които да се ръководите при подбор на първото возило, в което ще се предвижва вашето бебче. А като ориентир и многообразие от идеи можете да посетите бебешки колички https://www.mebeliarena.bg/бебешко/бебешки-колички, където ви гарантираме, че ще откриете най-ефективния за вас вариант.

Къде, как и колко често ще я ползвате

Главните въпроси, чиито отговори трябва да търсите са точно тези. Ясно е, че количката е свръх необходимо, но още по-решаващо е да имате предвид обичайните терени, по които ще се движите, дължина на  Кош за новородено  измиваното разстояние и т.нат.

Има родители, които ползват основно градски транспорт, което налага количката да бъде носена, вдигана и намествана в не толкова просторни места. Определящо е да се изберете модел, който да бъде:

  • Лек;
  • Лесен за маневриране;
  • Компактен като размер.

Така онези, които разчитат на дългите разстояния на автобусите за да достигнат крайната си цел няма да се налага винаги да търсят чужда помощ.

Ако пък сте почитатели на дългото пътуване с кола то отново не са за пренебрегване някои важни акценти с бебешкото возило, което напълно логично ще ви придружава навсякъде. За да бъде удобна и да намира място в багажника на колата изберете такава, която се сгъва като чадър. Тези колички са супер комплексни и наистина не заемат почти никакво място в колата.

От начина на ползване и честотата на ползване можете да изберете бебешки колички от онлайн магазин Арена, които да бъдат ефективни и функционални решения при отглеждането на вашето бебе.