диван

На какви изисквания трябва да отговаря диванът?

Изборът на нов вид мека мебел не бива да се прави прибързано, понеже този артикул е много важен за комфорта на всички у дома. Хубаво е, че днес производители и търговци представят толкова богата палитра от актуални модели. Препоръчваме да отделите специално внимание на офертите в магазин venus.bg ъглови дивани за спане. Те са многофункционални и качествено конструирани изделия, ще ви помогнат да се настаните по най-добрия начин и да оформите чудесно интериора на дневната.

Как лесно да изберем нов ъглов диван?

Днес ще се опитаме с няколко съвета да ви насочим към правилния избор на мека мебел. В момента най-популярни и модерни са ъгловите дивани, тъй като обособяват много по-добре пространството и ви гарантират множество удобства. За да откриете правилния вариант за вас, трябва да сте сигурни колко голям размер мека мебел търсите. Производителите ви представят различни възможности, а това е шанс бързо и лесно да намерите точния. Не ви съветваме да купувате по-голям ъглов диван от необходимото, защото така стаята ще изглежда малка и претрупана.

Изберете внимателно цвета на тапицерията, понеже той определя как ще изглежда цялата мебел. Може да се насочите към универсалните сиво, бежово или черно. По-смелите могат да заложат на ярките нюанси. Хубаво е ъгловият диван да притежава модерни екстри като механизъм за разтягане, ракла или рафтове вградени подлакътниците. При покупката се старайте да съчетаете ъгловия диван с обзавеждането в стаята, за да изглежда целия интериор хармонично и елегантно. От магазин Venus.bg днес ви представят следния модел. Ъглов диван Сена – с функция сън, етажерка и ракла:ъглов диван

  • модел „Сена“ се предлага в различни дамаски, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом;
  • артикулът е оборудван с функция сън, която ще го трансформира в удобно легло при нужда;
  • разпъва се като се изнесе седалката нагоре и напред, като се придвижва автоматично;
  • обемна ракла за багаж;
  • етажерка с рафтове, вградена в подлакътника;
  • „Сена NEW“ е с мебелна дамаска с обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ, гарантиращи несравнимо удобство.

За изработката на модела е използван висококачествен дървен материал, подсилен с метални рамки. Те предотвратяват скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма.

Защо е от значение присъствието на механизъм за разтягане?

Препоръчително е да инвестирате в мека мебел, която има подобна екстра, защото ще може да е използвате и като легло. Това на практика означава, че плащате една мебел, а получавате две. Винаги е полезно да имате подобна опция, когато ви дойдат гости или ако нямате достатъчно стаи.