obedeneni-zaduljeniq

Защо клиенти предпочитат кредит без доказване на доход?

Доказването на доход се оказва една от основните причини, която стопира не малко потребители да кандидатстват за потребителски кредит. При не малко банкови институции дори се счита за проблем ако домакинството не би могло да достигне съответния минимален праг, за да се възползва от скромната сума за заем от до 3 хиляди лева. Именно в това се крият и търсенето на други алтернативни възможности, с които клиентите, нуждаещи се спешно от пари се доверяват не на банки, а фирми за бързо кредитиране. През последните години станаха доста катаклизми и доверието в тези небанкови институции стремглаво спадна, но в последствие след намесата на държавните регулатори като, че ли потребителите осъзнаха, че при премерени и конкретни действия биха били станали максимално удовлетворени от кредитните услуги, които се предлагат. И така ето, че в основата на употребата на кредит, кандидатстване, ползване и връщане стои именно факта, че не се изисква доказване на доход.

Отминаха времената, когато се налагаше да носите служебна бележка от отдел ТРЗ, че сте назначени на постоянен трудов договор и парите, които месечно получавате са достатъчни за да бъдете одобрени, или пък са причина да се отхвърли молбата ви ползване на заем. Така, че при една сума до 3 хиляди лева днес е максимално достъпно и лесно да кандидатствате за кредит без доказване на доход. Разбира се, тук има ограничения, които са специфични в зависимост от погасителния план, както и минималните параметри на сумата, която желаете да ползвате. Но факта, че имате опция да не гарантирате или обезпечавате вземането си с материални или нематериални ресурси се счита за огромно преимущество.кредит без доказване н адоход

О човек може да изпадне в безизходица и действително да изпита потребност от конкретна парична сума, която в кратък срок трябва да набави. Причините могат да са различни – както за инвестиция, така за ползване на кредит за обучение, за здраве и т.нат., но е важно а се отбележи, че спешната необходимост в съвремието ни е определяща за това да почувстваме стабилност и да разрешим възникналия паричен казус в кратък срок. Така стигаме до ползването на услугата кредит без доказване на доходи, защото на първо място е факта, че това може да се случи онлайн, без да посещаваме офис на компанията и да се срещаме със служител или мобилен консултант, както и от виртуалната платформа да изберем идеалния за нас погасителен план. Така, че сами можете да се убедите, че ползването на тази комбинация – без доказване на доход, онлайн и бързо във времето са супер ефективното решение за справяне с липсата на достатъчно пари.

Доказването на доходи е една превантивна мярка, с която кредиторите си гарантират връщане на вземането. Така например банките имат изискване към своите кредитополучатели възнаграждението по трудов договор да бъде преведено в сметка, от която директно да бъде прихващана месечната вноска. Разбира се, това е логично особено ако сумата по заема е по-голяма и надхвърля въпросните 3 хиляди лева, за които споменахме по-горе. Идеята на онлайн заемите, при които няма изискване за обезпечение е да се вземат предвид фактите, че сумата е ограничена до определен размер, а също така и погасителния срок не надвишава 18 до 24 месеца. Имайте предвид обаче факта, че колкото по-кратък срок изберете то толкова по-изгодни ще бъдат условията за получаване на заем. Затова преди да вземете крайно решение се запознайте не само с преимуществото, че не е наложително да се обезпечава вземането, а също така и какви ще са лихвите, които ще се плащат за ползването на конкретната финансова услуга. А варианти не липсват и ако нямате възможност да доказвате доходи, тъй като не сте в трудово правоотношение то ето ,че компаниите от типа онлайн бързо кредитиране имат една изгодна и приемлива оферта и за Вас. Възползвайте се още сега от CreDirect!