плафони

Защо да заменим стандартните плафони с лед вариант?

Без плафоните за автомобили са изключително полезни решения и мини размерите им всъщност не бива да ви заблуждават. Ролята и приложението им е определящо не само за осветеността на купето при нужда, но също така и на багажното отделение. Ако се питате какво представляват лед плафоните и толкова ли са цени за комфортното ни пътуване то в следващите редове ще научите как тези дребни и елементарни осветителни тела се грижат за това винаги, когато пътуваме да не се налага да си носим фенерче. И така, представете си, че ви се налага да се прибирате от работа през малките часове на денонощието. Тъмнината в купето, когато се налага да съберете вещите си от седалките и да извадите багажа от отделението за товар наистина е затруднено ако плафоните са изгорели или пък колата е по-стар модел и не разполага с такива. По принцип в купето на автомобила има плафони, но колко са ефективни тези, с които разполагате   друг въпрос.лед плафони

Вариантите при недостатъчна осветеност е да направите подмяна. Питането на повечето клиенти обаче е свързано с това какви лед плафони да купят и има ли значение марката, модела на автомобила както и годината на производство. Всъщност специалистите по автомобилно осветление ще потвърдят, че всеки един детайл е важен, защото само така може да се намери най-правилното и адекватно решение, с което да подобрите интериора на колата и да почувствате удобство при нужда от достатъчно светлина. А на пазара има достатъчно разнообразие от лед плафони, които дори се предлагат на добри цени и няма да затормозят бюджета ви.

Избора на плафони не е задължителен, ако основно шофирате през деня и не се нуждаете от добре осветяващи лампи в купето. Но се замислете дали пет-шест пъти в годината, когато се прибирате от пътуване през нощта не сте изпитвали дискомфорт от това, че заради тъмата в купето просто не откривате мобилния си телефон или пък друга дребна вещ. Затова не подценявайте дори най-елементарните си потребности и създайте безупречна атмосфера при използването на превозното средство.

Доста шофьори, които търсят адекватно решение се заемат с мисията за подмяна на стария плафон с нов лед модел. Това, че е ЛЕД има своите предимства, тъй като всеки знае, че това са едни от най-нискоенергийните осветителни тела, които освен това са и доста икономични и издръжливи във времето. Затова с такова лед плафонче за купето, за багажното отделение или пък за друг неосветен участък от автомобила разрешавате редица казуси с неудобството поради липса на видимост.