двулицев матрак

Как да открием точния и удобен матрак за спалнята?

Обикновено притесненията на потребителите свързани с избора на нов матрак са основателни. Подобна вещ не се купува толкова често и съответно нещата са се изменили доста през годините. В търговската мрежа се откриват все по-модерни и добре направени продукти, които гарантират комфорт по време на сън, добре поддържат тялото и са с изключително дълъг експлоатационен живот. Мебели ВЕНУС препоръчват да разгледате по подробно характеристиките на двулицевите модели, защото са по-луксозни и ще ви служат по-дълго време. Когато се запознаете с техните възможности със сигурност ще ги изберете за дома си.

Какво е важно да знаем за съвременните двулицеви матраци?

За разлика от еднолицевите модели, при тези задължително трябва да купите рамка, с която да бъдат монтирани на леглото. Това няма да ви затрудни, защото търговецът който ги предлага със сигурност има и съответните компоненти към тях.

Най-добре е да изберете дървена, макар че има и много метални с различни функции и механизми за повдигане. Дървените обаче предлагат проветривост и са достатъчно гъвкави, за да поддържат позицията на матрака. Двулицевите модели са по-сложно направени и това се свързва основно с възможността да бъдат използвани от различните си страни. Периодично трябва да ги обръщате и така те ще се износват много бавно и равномерно. Гаранционният период на някои от добрите модели може да бъде 10 или 20 години.

Разбирате, че това е важна инвестиция в бъдещето и вашето здраве, за това трябва да бъде направена внимателно. Тук е моментът да помислите, колко твърда опора ви е нужна по време на сън. Моделите могат да бъдат меки, средно твърди и твърди, за да откриете вашия е хубаво да знаете предварително, какво точно да очаквате от него.

Обикновено средно твърдите са и универсални, затова ако се колебаете бихме ви предложили да се насочите именно към тях.

Кой модел двулицев матрак да изберем онлайн?

Информацията, която търговецът представя е много подробна и лесно ще се запознаете с характеристиките на различните варианти. Те са отделени в категории, затова ви предлагаме днес да се спрем на един конкретен модел от сайта на Венус. Двулицев матрак Лукс 20см средна твърдост:матрак

  • двулицев матрак „Лукс“ 20см средна твърдост е изработен от 100% латекс и е изключително еластичен;
  • отворената клетъчна структура на ядрото, го прави максимално проветрив;
  • притежава 7 зони на комфорт, които са с различна твърдост и осигуряват ортопедична опора по цялата дължина на гръбначния стълб- глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава;
  • калъфът е антибактериален с цип за по-лесно сваляне и изпиране.

Чудесен, добре изработен, качествен двулицев матрак, подходящ за семейната ви спалня.