АПАРАТ ЗА КРЪВНО

Какъв апарат за кръвно да изберете?

В съвременния свят използването на апарати за кръвно не се приема като нещо специално и извършвано само от медицинско лице. Всъщност се оказва, че в 60 % от домакинствата това е уред, който се гледа като на необходимост. динамиката, напрежението и стреса, на които сме подложени наистина са в основата на това да се налага да се следи кръвното налягане с оглед на предотвратяване на сериозни проблеми, които могат да възникнат със здравето ви. Когато сте на път да инвестирате в такова измервателно устройство е необходимо да проявите отговорност. Касае се за това, че самия продукт наистина трябва да отговори на високото качество, което търсите, предвид това, че се касае за личното ви здраве.

Как да разпознаете добрия апарат за кръвно?

Трудна задача сте си поставили. Всъщност за да сте сигурни, че ще изберете най-доброто решение е необходимо да се фокусирате върху ключови приоритети, които са свързани с техническите особености на продукта. Определено най-важните качества, на които следва да отговоря измерващия кръвното ви апарат са:

 • Оптимално леко тегло;
 • Лесно поставяне на ръката или китката;
 • Прецизно отчитане;
 • Утвърденост на марката;
 • Дълъг гаранционен срок.

Това са основните неща, на които да наблегнете, когато следва да направите избора си. една от често срещаните грешки, които допускат потребителите е в това, че предпочитат да инвестират в евтини марки и модели и забравят самата роля на устройството и отговорността му за здравето. Неточните показания биха били основателна причина за това да се допуснат грешки и да се предприемат такива неправилни действия, че това да доведе до застрашаване на живота ви.

Именно поради това не бива да допускате компромиси, а да предпочетете само такива съоръжения, които биха ви гарантирали наистина добри и качествени резултати по отношение на коректно, точно и сигурно отчитате на стойностите.

Марка апарат за кръвно, на която си струва да се доверите

https://aptekifenix.bg/grizha-za-bolniya-diagnostichni-aparati/aparati-za-kryvno-sendoПазара е доста разнообразен. Но има марка апарати за кръвно, които се препоръчват от лекарите. Сендо е добре познат в медицинските среди бранд, на който можете да се доверите за да си гарантирате наистина добра инвестиция. Повече от 30 години на марката се доверяват лекари и пациенти. Когато се говори за наистина качествени апарати за кръвно то определено Сендо е сред водещите брандове, на които безапелационно можете да се доверите. Сред основните удобства и функции на уредите се отличават:

 • Индикатор за предупреждение, че не сте поставили маншета правилно;
 • Лесно използване само с един бутон;
 • Памет на измерванията, което ви позволява да се възползвате от анализ на състоянието си без да се налага да записвате предишни показатели;
 • Гаранция от минимум 5 години;
 • Засичане на аритмичен пулс;
 • Най-високо ниво на прецизност при измерване, базирана на клинични тестове.

Изобщо избирайки апаратите Сендо можете да сте сигурни, че осъществявате оптимален контрол върху кръвното си. А това е важно особено при пациенти, които страдат от хипертония или пък са предразположени към динамични стойности, които изискват непрекъснат лекарски контрол и редовно измерване на показателите на артериално налягане.

Винаги с вас

Производителя представя на вниманието на клиентите си огромен набор от продукти. Но наистина най-голямо впечатление правят онези, които са с компактни размери и са способни да бъдат навсякъде с вас. Препоръчваните лесни за транспортиране модели можете да откриете на добри цени в онлайн аптеки Феникс. Това са:

 • ZEDD MINI. Идеята на този продукт е да може да се носи дори в дамска чанта. Толкова лек и компактен той винаги ще бъде на разположение за да го използвате;
 • ZEDD GO е също ефективно решение, с чиято помощ където и да се намирате ще можете да измервате стойностите на кръвното;
 • СЕНДО СМАРТ китков апарат, който се характеризира с ефективното си приложение и удобство.

Още модели от марката можете да откриете във виртуалната аптека Феникс, където офертите са изключително атрактивни и достъпни за всеки джоб.