Трябва ли да ни бъде приоритет интериорът на спалнята?

Внимателно трябва да обмислите как да обзаведете спалнята, защото тя е една от ключовите зони във всяко жилище. Тук си почивате и прекарвате голяма част от свободното си време. Поради тази причина ви съветваме да поръчате готов мебелен комплект. Съвременното обзавеждане дава тази опция, при която само с една покупка си набавяте всички нужни модули, за да се настаните на момента и да използвате пространството рационално. Отделете необходимото време, за да разгледате дизайните и да се запознаете с начина на изработка на различните мебели.

Защо е най-практично да обзаведем спалнята с мебелен комплект?

Ако някога сте търсили подходящо обзавеждане знаете, че не е лесно да се съчетаят като стил и дизайн отделните елементи в интериора. За да избегнете това затруднение ви съветваме да се доверите на производителите, които са изработили модулите в една серия и ви гарантират прекрасна визия на любимото помещение. Комплектите включват подходящо легло, гардероб в предпочитан размер и удобства по ваш избор, нощни шкафчета и скрин.

Цената на всичко това е в пътя по достъпна, отколкото ако купувахте поотделно нещата. Обзавеждането в комплект също така е много прецизно конструирано от качествени материали най-често производителите ползват MDF и ПДЧ. Тези съвременни плоскости позволяват да бъдат представени в най-различни цветови нюанси и точно за това ще имате спалня като от каталог с красив гланциран ефект и още много удобства. Днес от онлайн магазин Венус ще ви представят един от новите и харесвани варианти. Спален комплект ALENA – 160/200 см, Дъб дакота / Графит:https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти'

  • спален комплект „ALENA“ в цветове дъб дакота/ графит;
  • леглото е с тапицирана табла с еко кожа и LED осветление, оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • леглото е подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като при закупуването на матрак е необходима и рамка;
  • гардеробът е с плъзгащи врати;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, скрин с две чекмеджета и огледало допълват интериора;
  • спалният комплект е изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Модерни мебели с прекрасен дизайн, които значително ще променят атмосферата и облика на спалнята.

Важно ли е да притежаваме скрин?

Той е познат на хората от миналото и продължава да бъде ценен заради своите функционалности и перфектния си външен вид. Скринът представлява голям шкаф с чекмеджета, в които могат да се подреждат най-различни вещи и дрехи. Тъй като не е прекалено обемен и висок имате шанс да го ползвате и като поставка за различни декорации за гримове или като ти ви шкаф. В случай, че разполагате с достатъчно пространство е препоръчително да притежавате скрин.