спален комплект

Как да създадем перфектен интериор в спалнята?

Пред много семейства стои въпросът, как да декорират спалнята и какви мебели да поръчат за нея. Важно е да изберете такива, които ще ви бъдат удобни за използване и ще ви допаднат чисто визуално. Това помещение е строго лично и в него не влизат външни хора, затова го направете по начин, който ви харесва и ще ви бъде приятно да използвате. Вече може да поръчате мебелите и онлайн от сайта на venus.bg. Най-практично е да подберете готов комплект, който включва необходимите мебели и е доста изгоден като цена. Разнообразните комбинации позволяват на всеки да открие правилния, в зависимост от стаята и нейните размери, както и от личните си предпочитания.

Как трябва да изглежда интериорът на перфектната спалня?

Предварително си представете коя мебел къде искате да поставите и премерете свободното пространство. Много хора не държат на големи и обемни вещи и могат да поръчат готов комплект включващ само легло и нощни шкафчета. Хубавото при този вид мебелировка е, че се изработва на модулен принцип и бихте могли да допълните колкото искате допълнителни елемента.

Ако имате голяма и просторна спалня и съхранявате в нея различни лични вещи и дрехи не се колебайте да поръчате комплект, включващ голям четирикрилен гардероб. Може да изберете такъв с плъзгащи врати, който ще изглежда доста елегантно и няма да отнема прекалено много от пространството. Съвременните легла предлагат и повдигащ амортисьорен механизъм, за да използвате раклата в основата. За да бъде интериорът напълно завършен и стилен трябва да присъстват и практичните нощни шкафчета.

Днес магазин Venus.bg препоръчва следния модел. Спален комплект ALENA – 160/200 см, Дъб дакота / Графит:спалня

  • спален комплект „ALENA“ в цветове дъб дакота/ графит;
  • леглото е с тапицирана табла с еко кожа и LED осветление, оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • леглото е подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като при закупуването на матрак е необходима и рамка;
  • гардеробът е с плъзгащи врати;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, скрин с две чекмеджета и огледало допълват интериора;
  • спален комплект изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Красив комплект, благодарение на който ще оформите мечтания интериор.

Защо да поръчаме мебелите през интернет магазин?

Днес свободното време е ценено от повечето хора и затова се стремят да организират така задачите си, че да го спестят. Ако изберете да купите новите мебели през интернет магазин ще се възползвате от редица предимства. Няма да загубите време в обикаляне на търговски обекти, ще разгледате качествени и разнообразни мебели за спалня на достъпни цени и ще се възползвате от безплатната доставка.