Има ли причина да инвестираме в нов и качествен шкаф за обувки?

Във всеки апартамент има обособен малък коридор, в който хората съхраняват връхните си дрехи и се събуват. Точно тук трябва да има подходящи мебели, които да организират тези вещи и да направят пространството достатъчно функционално и комфортно. Хубаво е да разгледате актуалните оферти в сайта https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Ще получите много добри предложения за това, как да направите зоната по уютна и да придадете повече гостоприемство на жилището си. Насочете се към артикули, които ви гарантират качество на изработка и здравина.

Какви са плюсовете на съвременните модели?

Днес този вид мебели се отличават със своя елегантен външен вид и различни подобрения. Вратичките се отварят и затварят безшумно и плавно не ви изнервят като преди дразнещи скърцания и други подобни неща създаващи дискомфорт. Онлайн можете да поръчате шкаф за обувки с достатъчно голям капацитет, за да подредите всички любими чифтове на семейството си плюс тези на вашите гости.

Най-много полезно пространство имат вертикалните шкафове за обувки. Те са високи с много отделения и перфектно оползотворяват пространството в коридора на височина. Винаги изглеждат красиво в помещението и се изработват в различни цветове. Помислено е най-вече за вашето удобство и дизайните са съобразени с това, че коридорите обикновено са малки пространства. Например шкаф за обувките тип пейка е компактен с място за сядане, тапицирани възглавнички и в същото време с достатъчно отделения за съхранение на обувки. Мебелите са комбинативни и винаги ще ги съчетаете с останалите неща в антрето, за да бъде обстановката приятна и красива. От магазин Venus.bg препоръчват да научите малко подробности за – Шкаф за обувки 100 – Венге:шкаф пейка

  • „шкаф за обувки 100“ е снабден с възглавничка и двуредов механизъм за подредба;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм;
  • шкафът може да бъде предложен в най-различни цветове, за да го синхронизирате с мебелите в коридора.

Прекрасен артикул, който ще направи жилището много по-уютно и ще ви предложи необходимите удобства.

Защо при днешните мебели се използва най-често ПДЧ материалът?

Преди време бяхме свикнали, че качествените мебели се правят от естествена дървесина. В момента вече тя е изместена от по-модерните МДФ и ПДЧ плоскости. Хубавото тук е, че доближават до нейните характеристики, като имат и свои положителни черти. Гарантират устойчивост и най-вече лесна поддръжка на мебелите. Не биха се повредили лесно от влага и замърсявания, почистват се с леко влажна и чиста кърпа. Благодарение на този материал получавате обзавеждане на добра цена и с високо качество на устойчивост.