диван

Трудно ли е да изберем модерна холова гарнитура онлайн?

Все повече потребители поръчват мебели през интернет платформите. Тази тенденция се засили в последните години, защото разнообразието от нови модели е много голямо. Дневната като любима зона за почивка на всеки от семейството, както и място на което посрещате гостите си, трябва да бъде декорирана подходящо. Обзаведи своя хол или дневна с новите модели холни гарнитури на Мебели Венус и открий колко по комфортно ще се почувстваш. Отделните модули са качествено изработени и предлагат необходимата стабилност и здравина, която очаквате от тях.

На какви критерии трябва да отговаря обзавеждането за дневната?

Ако сте решили да направите нещо по-различно в дома си и да разчупите обстановката, холовата гарнитура е идеалното предложение. Тя е съставена от няколко различни модула, които може да разпределите по ваше желание в пространството. Сами избирате вида и цвета на тапицерията както и конфигурацията, която ще поръчате.

За да останете доволни от покупката си, мебелите трябва да бъдат надеждни и устойчиви във времето, да са удобни и да предлагат някои допълнителни екстри. Съвременните дивани имат разтегателен механизъм, чрез който могат да бъдат използвани и като място за сън. Това е много полезна функция за малките апартаменти, в които няма как да направите стая за гости.

Размерът на холовата гарнитура е важно да подхожда на свободното пространство, за да изглежда то стилно и балансирано, а не претрупано с излишни мебели. Преценете внимателно, кой диван къде ще бъде поставен и си представете предварително цялата картина, за да не се разочаровате в последствие. От магазин Венус ви дават идея за подобно обзавеждане. Холна гарнитура Moscow:холова гарнитура

  • холна гарнитура „Moscow“ се предлага в различни дамаски и кожи, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашия хол;
  • изработен от висококачествени материали, масивна дървесина и метал, с пълнеж от дунапрен и полиуретанова пяна с различна плътност;
  • в състава на гарнитурата са включени два дивана тройка и фотьойл;
  • има екстра регулируеми облегалки.

Луксозно обзавеждане, което ще предаде висока класа на помещението в което се инсталира. Не случайно именно такива сетове се използват в интериора на бутикови хотели и офис помещения.

Има ли причина да поръчаме мебелите онлайн?

Интернет магазините са изключително гъвкави, относно моделите които предлагат. В каталозите ще намерите различни производители, стилове и конфигурации на мебелни гарнитури, от които да избирате. Не губите време да обикаляте физическите магазини, а на спокойствие, когато прецените, може да направите поръчката си. Цените са достъпни и редовно клиентите се радват на допълнителни промоции.