маса

Модерните трапезни маси и защо да изберете точно такава

Когато поради една или друга причина дойде момента да търсите нова трапезна маса, е добре да подходите по-креативно по въпроса. Избирайки съвременен модел си гарантирате, че той ще бъде актуален през следващите години в които ще го използвате. Освен това днес мебелното производство е на много високо ниво и всички артикули притежават различни практични механизми. Модерна трапезна маса Венус ви гарантира спокойствие и уют по време на хранене. Тя със сигурност ще покрие високите критерии, които имате към този продукт.

Защо материалът от който е изработена трапезната маса е от такова значение

Мебелните производители използват разнообразни материали, които се характеризират със здравина и устойчивост. Освен това те имат висока естетична стойност и комбинирани помежду си придават оригинална визия на всеки един продукт. В каталога на Венус може да срещнете трапезни маси с плот изработен от закалено декорирано стъкло и крака от естествена дървесина или хром. Комбинацията между различни материали придава модерна визия на всеки един артикул и това допринася за общия интериорен стил в дома ви. Освен това всички използвани за направата на трапезни маси Венус материали са приятни на допир с гладки повърхностни и много елегантни. Бихме споменали и съвременните MDF и ПДЧ плоскости, които със своята гланцирана повърхност придават много свежест в помещението. Те предразполагат да се произведат артикули с различен цвят и дизайн.Трапезна маса

Трапезна маса FARGO с принт стъкло от Венус:

  • Изработва се от качествени материали;
  • Разполага с правоъгълен плот с принт стъкло и метални крака, боядисани в цвят тъмен дъб;
  • Модел, който веднага ще обнови дома ви.

Освен да има функционална стойност новата ви мебел Венус е добре и естетически да отговаря на избраният от вас интериор. Ето защо, разгледайте всички предложения в каталога и се спрете на това което в най-голяма степен подхожда на дома ви.