Как да обзаведем красива и уютна кухня с модерно диванче

Почти всяка част от дома може да бъде направена приятна и комфортна, стига да използваме правилните мебели. От много години са популярни ъгловите кухненски дивани, които чудесно се вписват в интериора на съвременното жилище и носят много ползи. Те са качествено изработени с допълнителни екстри и въпреки малкия си размер са много подходящи за ежедневна експлоатация. Кухненски диван venus.bg е прекрасен избор за хората, които държат на удобството и искат да имат още едно уютно кътче в дома си. Разгледайте предложенията в интернет каталога и помислете как да впишете тази мебел във вашето жилище.

Защо да изберем кухненски диван

Ако някога сте използвали класическо обзавеждане, включващо трапезна маса и столове, знаете че на тях могат да седнат определена бройка хора и то не за дълго. Колкото и да е комфортен комплектът, той не може да се сравни с удобния кухненски диван, на който се облягате комфортно назад седнали сте на меко и също така около масата могат да се съберат повече хора. Зоната става изключително удобна и предпочитана от семейството и гостите ви за прекарване на дълги и приятни часове.

Сутрин може да закусвате тук и да пиете кафето си, както и да се усамотявате, за да свършите някаква служебна работа. Кухненските дивани са изработени като многофункционални артикули, които имат механизъм за разтягане и място за сън, както и допълнителна ракла за съхранение на багаж. Venus.bg предлага следният нов модел. Кухненски ъгъл Виктория:диван

  • модерен ъгъл Виктория, подходящ за обзавеждане на хол или трапезария;
  • имате огромен избор между дамаски, чрез които да съчетаете ъгъла с вашия дом;
  • включва диван 3-ка и 2-ка с практична ракла за багаж и функция сън;
  • модулите дават възможност за обръщане на ъгъла според предпочитанията на клиента;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден.

Не пропускайте да оборудвате дома си с тази прекрасна и функционална мебел.

От какви материали трябва да е изработен

Този артикул непременно трябва да е достатъчно здрав, защото ще се използва интензивно и то дълго време. Добрите и качествени модели са направени в комбинация от естествена дървесина и ПДЧ. Това е гаранция, че няма да имаме проблем и диванът в кухнята няма да започне да скърца след кратка употреба. Обърнете специално внимание и на тапицерията, която трябва да е износоустойчива и да се почиства лесно.

Възможно е моделът да е в контакт с храна и други замърсявания и поради тази причина тапицерията да пострада. Разбира се този вид мека мебел не може да се сравнява по удобство с холната, но все пак осигурява нужния комфорт, докато се храним или си почиваме.