кухня

Как да изберем ново обзавеждане за кухня по собствен проект?

Щом ви предстои да търсите обзавеждане за кухнята със сигурност желаете то да бъде модерно и актуално. Вече имате шанс да инвестирате в качествени мебели, които са невероятно комбинативни и ще създадат редица удобства. VENUS.BG – кухни по проект на клиента може да поръчате лесно онлайн. Това е възможно, понеже съвременното обзавеждане е изработено на модулен принцип. Шкафовете са с разнообразно предназначение и лесно ще изберете конкретна бройка и конфигурация за монтаж, като създадете свой собствен проект.

Възможно ли е да съчетаем модулните шкафове в идеен проект?

Производителят е предвидил опция сами да изберете обзавеждането за кухнята. То се състои от шкафове, които се монтират плътно долепени един до друг и се обединяват от термоплот и термо гръб. Ако имате желание всичко да е монтирано по ваш проект, трябва да отделите малко повече време и внимание. Вземете точни мерки на зоната, в която ще се инсталират шкафовете и решете, колко от тях ще са ви необходими.

Горните шкафове за кухня имат и декоративна роля, затова може да изберете такива с отворени рафтове или стъклени витрини. Спрямо това колко неща ще съхранявате в тях, купете точния брой модули. Друг важен момент при покупката е решението, дали да бъдат вградени електроуредите. Специалистите ще ви посъветват да го направите, защото така цялата конструкция ще изглежда по-стилно и красиво.

Формата, в която бихте монтирали шкафовете, би могла да е линейна, двуредова, с изнесен остров или ъглова. Финалното ви решение ще зависи от пространството, с което разполагате и формата на стаята. От магазин Venus.bg ще поръчате шкафа да изработени в една продуктова линия, за да направите интериора перфектен. Ето и няколко предложения:шкаф

  • долен шкаф Гланц 603 – MDF 60 см – елемент от модулна кухня „Гланц MDF“, която предлага разнообразие от горни и долни шкафове за кухня;
  • допълнително може да поръчате термоплот и термогръб в желания от Вас цвят;
  • горен шкаф за кухня Хавана G30 – 50 см. – дъб норте – горен ред с врата и рафт. Изработен от качествено ПДЧ 16 мм.

Важно е да изберете цвят, който ви харесва и ще се съчетае лесно с интериора във вашия дом.

От какви материали се изработват артикулите?

За да останете доволни от новото обзавеждане шкафовете, които ще изберете трябва да са здрави и устойчиви. В момента производителите залагат най-вече на MDF и ПДЧ плоскостите, които имат много добри характеристики и се доближават до естествената дървесина. Изделията направени от тези материали са изключително стилни и елегантни, защото имат защитно покритие, което ги предпазва и гарантира по-дълга експлоатация.