комплект мебели

Какво трябва да бъде правилното обзавеждане за трапезария

Откриването на хубави и качествени мебели вече не е толкова трудно, защото онлайн магазините ни предлагат богато разнообразие от различни добре изработени артикули. С тяхна помощ ще направим всяка зона от жилището си и уютна и функционална, стига да се запознаем с характеристиките и възможностите на различните неща. Трапезарията задължително трябва да включва маса и столове, които днес могат да бъдат закупени в комплект. Венус.БГ е търговецът който ще ви предложи различни актуални модели от които да харесате подходящ за вас. Комбинациите са практични и стилни което ги прави и толкова предпочитани.

Как да изберем комплект маса и столове

Този вид мебели са наситени с много очаквания – това да са здрави, комфортни и добре изглеждащи на външен вид. Ако някога сте търсили артикулите един по един знаете, че е много трудно те да се напаснат и да изглеждат като комплект. Затова ви предлагаме да се възползвате от идеите, които ви дава търговецът и да поръчате готова комбинация съчетана от производителя. Вие трябва да прецените какъв размер и форма да имат мебелите, спрямо пространството където ще бъдат инсталирани. Важно е когато сте седнали да има достатъчно свободно пространство, за да се преминава и да се сервира храната. Модерните комплекти притежават и маса с разтегателен плот, благодарение на който щом ви дойдат гости ще има къде да бъдат настанени.  Днес Венус ви представя един нов модел. Комплект дървени маса и четири стола Selene HM10256 – Орех/Крем:маса и столове

  • Комплект HM10256 включва трапезна маса и четири стола Selene;
  • Масата е с правоъгълен плот от MDF и дървена основа;
  • Столовете са дървени, с кожени тапицирани седалка и облегалка;
  • Тапицерията от еко PU кожа е с висока износоустойчивост, устойчива на ниски и високи температури, която не се разтяга и не се напуква.

Луксозни маса и столове изработени от най-висококачествени материали. Всички артикули гарантират дълга употреба, устойчиви са и изглеждат елегантно. Могат да бъдат инсталирани както в класически интериор, така и в по-модерен.

Предимства на тапицираните столове

Когато седнете да се храните ще оцените високо мебел която ви предоставя повече удобство, комфорт и мекота. В момента производителите наблягат най-вече на производството на подобен тип места за настаняване облечени частично или изцяло в тапицерия, защото те са много по-комфортни, изглеждат красиво и създават усещане за стил в трапезарията. Ако искате да бъдете в крак с модата не пропускайте шанса да промените интериора в дома си и да обзаведете с нещо по-добро и функционално. Модерните комплекти ще ви осигурят пълно спокойствие когато се събирате със семейството или имате гости.