Професионални дерматологични и естетични процедури от Мирабел Бургас се грижат за доброто ви самочувствие

Методите, терапиите и процедурите, на които се подлагаме за разкрасяване наистина не са малко. Но, когато търсения резултат държим да бъде оптимален и дълготраен то тогава наистина сме склонни да проявим безкомпромисност към избора на център, в който те да бъдат приложени. Със сигурност не сте изненадани от това ,че все повече клиенти на козметичните салони се ориентират към клиниките за естетична дерматология. Да, там те се разглеждат като пациенти, но това си има логично обяснение. Прилаганите от дерматологичните клиники естетични процедури са насочени не само към това да бъдат проведени такива, а да се извършат оптимално безопасно за здравето на пациентите. Днес ще ви разкажем как дерматология и естетика вървят ръка за ръка с една единствена цел – удовлетворени пациенти, които несе тревожат за крайния резултат.

Най-добрия метод при борбата с окосмяването

Клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас предлага на своите клиенти набор от услуги, които осигуряват на пациентите сигурност, качество и здраве. Не сте изненадани от това, че точно тук може да бъде направена една от най-нашумелите в момента процедури, които гарантират дълготрайно отстраняван на космите. С епилация с лазер Бургас – dermamirabel.com вече можете да се насладите на гладка и нежна кожа и то наистина завинаги. Фактор за този прекрасен и мечтан резултат е модерната апаратура, която се прилага от клиниката по естетична дерматология.

Сред основните разлики при използването на лазер за обезкосмяващи процедури е това, че обикновените лазери разчитат основно на цвета на косъма, което ги прави неефективни при руси и светли косъмчета. Не така стоят нещата с иновативната епилация с лазер, която се прилага от Мирабел Бургас. SHR е съвременен подход, при който космения фоликул се нагрява, но без да предизвиква дискомфорт или болка. Независимо от цвета на окосмяването както и дебелината на косъмчетата апарата третира изключително прецизно като ефекта е умъртвяване на фоликула и окончателното прекратяване растежа на косъма.Лазерна епилация

Търсещите качествена услуга, при които резултатите да бъдат наистина трайни отбелязваме, че в Бургас именно клиника по естетична дерматология Мирабел предоставя този тип услуга. А ползите? Те са наистина невероятно добри:

  • Процедурите са много кратки и не отнемат време;
  • Не изпитвате болка по време на третирането с лазер;
  • Това е най-безопасния метод за провеждане на епилация с дълготрайни резултати;
  • Епилацията с SHR лазер позволява третирането на труднодостъпни зони.

Естествено преди да бъде приложен който и да било метод от Мирабел извършват дерматологичен преглед, който установява евентуални алергии или друг тип заболявания, които биха повлияли на здравето на пациентите.

При какви обстоятелства са приложими тестовете за алергии

От много неща, които обичайно не са вредни за здравето човешкия организъм може да реагира. Имунния отговор, който дават клетките за нещо опасно за организма се проявява под различна форма и една от тях са именно алергични реакции. Вие може и да не подозирате, но всъщност вероятно сте алергични към ядки, медикаменти, дори прекомерното излагане на слънце влияе на кожата ви.от Мирабел препоръчват тестове за алергии при пациенти, които ще се подлагат на различни естетични процедури или дерматологично лечение с определен медикамент. Тъй като увреждането, което може да бъде получено под формата на алергия крие риск за здравето е важно да се извърши съответното диагностициране на потенциални здравословни проблеми.

С Бургас – тестове за алергии от Мирабел не само лекаря, но и пациента може да си осигури нужното спокойствие, защото така рисковете, които касаят здравословното състояние се свеждат до минимум. Най-ефективни тестове за алергии са ПАЧ лепенките, които са изключително ефективни и могат да бъдат разгледани като най-бързите и най-безболезнени тестове, които се прилагат на лица в различни възрасти. Те дават много ясна оценка за това какъв тип алергия имате, което води да внимание от страна на дерматолога, който ви лекува.