трапезен стол

Лесно ли е да изберем правилните кухненски столове

Обзавеждането на трапезарията изглежда семпло и практично, но за да подберем подходящите мебели се изисква да отделим нужното време и внимание. Тази част от жилището може да бъде обособена в самостоятелна стая или пък да е в общото помещение където се намира всекидневната. При всички положения масата и столовете които използваме е важно да бъдат удобни и качествено изработени. Мебели Венус ви предлага огромно разнообразие от съвременни и разнообразни като дизайн кухненски столове, които със сигурност ще привлекат вниманието ви и ще пожелаете да обновите интериора с нещо подобно.

Как да открием удобни и практични кухненски столове

Препоръчително е преди да направим покупката да си зададем въпроса колко често ще използваме тази мебел? От отговора зависи и какъв дизайн е добре да потърсим. Има семейства които не се хранят редовно в този кът и съответно могат да купят по-луксозни кухненски столове, без оглед на това дали са достатъчно комфортни. При положение обаче, че ежедневно дори по няколко пъти на ден хапвате в трапезарията, непременно трябва да имате удобна мебел, която ще ви създаде спокойствие и ще ви предразположи за добре прекарано време. Специалистите биха ви насочили към вариант с подлакътници и удобна облегалка за предпочитане изцяло тапициран. Това са моделите които създават условия да прекараме в седнало положение по-дълго време. Магазин Венус ви препоръчва този вариант – Тапициран кухненски стол KIELCE – зелен F:стол

  • KIELCE – удобен и практичен кухненски стол, подходящ за Вашата кухня или трапезария;
  • С конструкция от неръждаема стомана;
  • Седалката и облегалката са покрити с текстилна дамаска с висока устойчивост на износване, в зелен цвят;
  • Добавен е мек пълнеж за седалището.

Моделът може да бъде открит в няколко различни цвята, а това ще ви позволи да организирате пространството в стил който ви харесва.

Важно ли е как са направени кухненските столове

Към този вид мебели имаме определени очаквания най-вече свързани със здравината и устойчивостта. Всеки от нас тежи определени килограми и задължително когато седне иска да усеща спокойствие и комфорт. Мебели които се клатят или пък издават неприятен скърцащ звук най-вероятно не са добре конструирани или пък са използвани евтини и некачествени материали.

Инвестирайте в продукт, който ще ви предостави удобство и ще може да се използва достатъчно дълго. В момента едни от най-търсените модели са тези с крака от масивна дървесина или пък основа изработена от метал. Детайлно прегледайте характеристиките на харесаните от вас мебели преди да направите поръчката. Всичко е описано подробно в каталога и ще може да вземете най-правилното решение.