миксер за бетон

За съществената роля на бетонобъркачките на всяка строителна площадка

За да преминат успешно строително ремонтните мероприятия по изграждането на един обект несъмнено ще не нуждаете от бетон, лепила, сухи смеси. Смесването им в големи или по-малки количества и достигането до хомогенна готова за използване смес е невъзможно да бъде направено на ръка. Именно тук идват на помощ бетонобъркачките, които са изключително компактни. Ролята, която имат тези бетонобъркачки още извести като миксери за бетон е да миксират до хомогенност крайния продукт. Улесняват доста работата на строителните работници и наистина са една много добра възможност, която се прилага в строителния сектор.

Бетонобъркачки – същност и приложение

Акцентирахме накратко какво точно представляват бетонобъркачки – миксери за бетон, но предстои да ви запознаем с по-подробна информация относно тези машини.

Миксери за бетон и лепила, предназначени за разбъркване на тежки и леки бетони; строителни разтвори; сухи, полусухи, течни или лепливи материали. Ще стартираме с това какво може да се разбърка с тях:

 • Хоросан;Бетонобъркачка с контейнер
 • Бетон;
 • Леки смеси;
 • Сухи смеси;
 • Лепила;
 • Всякакви видове строителни и монтажни смеси.

Това са уреди с висок капацитет. Те осигуряват ефективно и качествено смесване (миксиране) на поставените в барабана смеси. С помощта на непрекъснато въртеливо движение на смесителния кош много добре се хомогенизират поставените материали до достигане на оптималната консистенция за провеждане на работа.  Работния обем на миксерите за бетон може да бъде различен. Най-разпространени са 125 литра, 150, 165 литра и 190 литра. Изключителна ефективност се постига с бетонобъркачките, тъй като те спестяват ценно време на строителните работници, а освен това поддържат сместа в конкретни постоянни показатели и с готовност да бъде използвана във всеки един момент.

Със сигурност няма да сгрешим като опишем бетонобъркачките като един от най – важните помощници, които могат да бъдат ползвани не само в професионалните строително – ремонтни работи, но и в домашната работилница. Те се справят доста успешно с разбъркването на всякакви видове сухи и мокри смеси за да подобрят и снижат до минимум загубата на време в сравнение с провеждането на миксиращия процес на ръка.

Избиране на миксер за бетон

Предвид естеството на работа, която се извършва с този вид машина е нормално да се позаинтересувате от техническите показатели преди да инвестирате в такава. Освен, че се отличават като обем това, върху което е необходимо да наблегнете при търсенето на правилното за вашата работа решение са също:

 • Експлоатационни показатели;
 • Мощност;
 • Интензитет;
 • Обороти;
 • Вид на смесите, които може да миксира.

Това са основните параметри, които са водещи при покупката на бетонобъркачки. Със сигурност натоварването, на което ще бъдат подлагани ще определят нейния вид и модел, което на практика би улеснило в голяма степен работата на строителните работници. Всъщност няма как са не сте забелязали, че на всеки строителен обект присъстват миксерите за бетон, които са в непрекъснат ритъм на работа. Те са онези високоефективни уреди, които значително намаляват физическото натоварване и винаги предоставят на работниците идеално миксирани бетон, лепила и всякакви необходими за дейността им смеси.

В онлайн магазина на Ташев Галвинг можете да откриете богата гама от бетонобъркачки с невероятна производителност, отлично качество и разумни цени. Защото няма нищо по-важно от това работата по обектите да върви съобразно планираното време и качественото изпълнение.  За да бъдат перфектно разбъркани бетонови смеси, шпакловги, мазилки, лепила и всякакви други строителни материали несъмнено верен помощник и на вашия строителен обект ще бъде миксера за бетон.

Ташев Галвинг представя на вниманието на клиентите си арсенал от решения на водещи производители в бранша, гарантира качество на машините и най-достъпната им за българския пазар цена. Изберете вашето строително решение още днес!