боксови ръкавици

Защо Venum е сред предпочитаните брандове облекла, екипи и принадлежности от българските спортисти?

Екипировката в практикуването на даден спорт със сигурност има доста голямо значение за достойното представяне на спортиста. Има и такива, при които не само обаче удобството е важно, а се акцентира и на впечатляващия външен вид. Няма как един боксьор да е облечен в трико и ръкавиците му да изглеждат като детска играчка. Именно това налага специализирания избор, който правят за да заложат наистина на качествени и напълно комфортни тренировъчни екипи и инструменти, които да са ключ към тяхната ефективна тренировка и успех. А една от предпочитаните силови спортисти марка е Venum. Независимо, че се появява само преди 15 години бранда успява да впечатли със своя иновативен и моден дизайн, внушаваща страх концепция и акцентираща към силовите качества на спортиста, който ги ползва.спортна екипировка

Venum стартира като на шега от Франк Дюпуи, който създава сайта за онлайн търговия с професионални спортни екипи и продукти. след като обаче не остава очарован от условията на големите корпорации и губи заради ненавременни доставки клиенти ето, че вече има причина да помисли за създаването на собствен бранд, който да отговори на търсеното качество и нужди на аматьори и професионални спортисти. Дюпуи залага на изчистена концепция, такава лесно възприемаща се и доставяща радост не само за окото, но и гарантираща ефективност при провеждане на тренировки и излизане на ринга срещу реален противник.

Днес има представителство на venum и у нас, което е една невероятна опция за почитателите на бокса и неговите разновидности да си осигурят качествена и надежда екипировка, намаляваща травмите и увеличаваща свободата да се печелят турнири. Все повече наши спортисти разчитат на  venum България за осигуряване на висококачествени продукти на сравнително добри цени. Тъй като от Венум не правят компромис нито с модния дизайн и концепция, нито с качеството на предлаганите продукти то ето, че активни спортисти и аматьори имат основателна причина да инвестират в марката venum.

От гледна точка на развитие в България няма как да не отбележим, че едни от най-големите почитатели на френската марка са ММА боксьорите. Революционни и супер иновативни като варианти са предложенията на тази емблематична марка. Всеки представител на бойните спортове ще сподели, че на всяка цена е необходимо да се обърне специално внимание на избора на консумативи, аксесоари и екипировка за осъществяване на функционални тренировки. Само така усилията на спортиста ще бъдат напълно оправдани, защото в боя не бива да има грешки, а от venum знаят как да ги елиминират. Технологии, естетика, иновативност – бранда не случайно бързо набира скорост и успява да покори сърцата както на професионални така и на начинаещи спортисти в силовите категории.