холна маса балин

Каква холна маса да изберем за дневната зона

Има една малка мебел, която е неизменно присъстваща в дневната зона, защото има ключова роля за хармоничния интериор и разбира се служи на семейството. Става въпрос за холната масичка, която добре познаваме. При положение, че търсите нова и по-модерна е възможно огромното разнообразие предлагано на пазара да ви обърка до известна степен. Има различни критерии с които трябва да се съобразите преди да направите покупката. Започнете като разгледате интересните предложения онлайн в каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Те са направени от различни материали и предлагат всякакъв вид функционалности, които да направят ежедневието ви по-удобно и приятно.

На какво трябва да обърнем внимание когато избираме нова мебел за хола

Различните семейства очакват и различни неща от холната масичка. Стандартната височина трябва да бъде около пет сантиметра по-ниска от седалката на меката мебел. Така интериорът изглежда по-елегантен и не се отнема визуално от пространството. Хората, които предпочитат да похапват през телевизора, могат да купят и по-голям холен елемент като размер и като височина. Дори се предлагат артикули, чиито плот би могъл да се повдигне с механизъм. От ключово значение е и изборът на форма и размери. Те трябва да бъдат съобразени с големината на хола, с начина по който ще използвате масичката и с наличните мебели около нея. Venus.bg предлага да се запознаете с един съвременен и практичен модел. Вариант IDENTO LAW 130 см., MDF – бяла:холна маса иденто

  • „IDENTO LAW „ – правоъгълен артикул в бял цвят с допълнителен плот;
  • Тя е част от модулна система за обзавеждане на дневна, серия „IDENTO“;
  • Изработва се от висококачествено ПДЧ с МДФ профил;
  • Практична и стилна модерна мебел.

Тук впечатление прави белият цвят, който стана изключително актуален в последно време. Той е подходящ за съвременното обзавеждане и винаги лесно се съчетава. Допълнителният плот под основния е практично допълнение, за да може бързо да разтребвате когато е необходимо.

Как лесно да открием подходяща форма

Едно от основните неща с които изпъкват масичките е тяхната интересна декоративна форма. Във времето сте забелязали както стандартните правоъгълни, елипсовидни и кръгли, така и различни нестандартни форми, които правят помещението уникално и красиво. За да изберете точната за вас на първо място трябва да се ръководите от личния си вкус и виждания за естетиката. Като насока може да ви препоръчаме правоъгълните и елипсовидните плотове в случай че обичате да каните гости в хола, да похапвате и да сервирате различни почерпки. Кръглите масички както и тези с нестандартна форма или пък помощните са чудесни за поднасяне на питиета или за да поставите дистанционното и телефона си.