спалня

Какви мебели да изберем, ако искаме практична и красива спалня

Съвременното обзавеждане предоставя на клиентите много повече възможности да направим атмосферата в жилището си модерна и уютна. За спалнята производители и търговци ви предлагат готовите комплекти, които са пълно решение за стилен дизайнерски интериор. Мебели Венус са онлайн магазинът, в чиито каталог могат да бъдат разгледани много и различни дизайни на подобна мебелировка. Тъй като обзавеждането в тази част от дома се подменя по-на рядко е важно да изберем нещо наистина качествено и добре изработено. В момента артикулите се правят от MDF и ПДЧ плоскости, защото техните характеристики се доближават най-много до дървесината, без да са прекалено скъпи.

Какви мебели съдържат готовите спални комплекти

Не бива да се тревожим, че нещо ще ни липсва в спалнята, тъй като модерното обзавеждане включва всички важни и незаменими мебели. Винаги присъства голямо и удобно легло, когато говорим за семейната спалня. Към него има нощни шкафчета, гардероб, а понякога и скрин. Различните апартаменти разполагат и с различна квадратура, като поради тази причина са създадени и по-малки комплекти.

Те могат да съдържат в себе си само легло, нощни шкафчета или легло, нощни шкафчета и скрин. Не претрупвайте с прекалено много артикули, ако пространството е ограничено, защото така ще развалите излъчването на цялото обзавеждане и няма да се чувствате удобно. Магазин Венус тук ще ви даде следния пример. Спален комплект Роял – Дъб вотан/Бяло гланц – 160/200:мебели за спалнята

  • спален комплект „Роял“ е съставен от легло с табла, което може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • комплектът притежава и две нощни шкафчета с чекмедже;
  • гардероб с две плъзгащи врати, огледало, лостове и рафтове;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовата комбинация: Дъб Вотан/Бяло гланц.

Красив и модерен спален комплект, благодарение на когото ще имаме търсеното удобство всеки ден.

Основни причини да поръчаме мебелите онлайн

Както споменахме в днешно време се опитваме да спестим от свободното си време, тъй като то никога не ни достига. Поръчваме различни неща през интернет пространството, а това ни дава шанс да разгледаме много повече артикули за по-кратко време. Освен това обмисляме на спокойствие покупката си и имаме достатъчно време да измерим пространството, ако става въпрос за мебели.

Различните продукти са придружени с богат снимков материал, за да си представим идеално интериора, който ще създадем в любимата си стая. Не е за пренебрегване и фактът, че интернет търговците редовно правят намаления и промоции. Ако следим каталозите със сигурност ще се сдобием с луксозни мебели на много по-достъпна цена.