Лятна детска количка Коко - океан лен

Посрещнете лятото подготвени с лятна детска количка Коко от Chipolino цвят океан лен

Лятната количка е изключително важна при отглеждането на бебе. Когато сте избрали зимен модел, то през лятото такъв модел колички са доста сложни за използван от гледна точка на това, че наистина са малко по-тромави, спарващи и не достатъчно проветриви. А когато бебето е навън през топлите дни то определено не бихте желали то да се чувства по време на разходките като в скафандър. И точно това ни провокира днес да ви представим една много интересна количка, с която безспорно ще успеете да удовлетворите нуждите на детето за прохладна и приятна разходка. Запознайте се с https://www.mebeliarena.bg/бебешко/бебешки-колички/лятна-детска-количка-коко-океан-лен.

Chipolino с грижа за вашето бебе

Произведена от българската фабрика за детски стоки Chipolino количката Коко – океан лен е сред най-перспективните и разумни решения, които можете да вземете като отговорен родител. Първото, което привлича в това изделие е модерния дизайн. Елегантна, компактна кат оразмери бебешка лятна количка, която можете лесно да качвате и сваляте от автобуси, да прибирате в багажника на колата или да я носите по стълби.Лятна детска количка

Практичното решение за всеки ден – така майките, които използват всеки приятен слънчев ден да извеждат децата си на открито описват удобството от ползването на тази количка. А сред главните характеристики, които е редно да подчертаем в полза на количката Коко от Chipolino са:

  • Лекота;
  • Ковпактни размери;
  • Лесно сгъване – пи чадър;
  • Не заема много място и можете да я държите в коридора пред входната без да пречите на съседите си;
  • Практична за ползване от деца до 22 килограма;
  • Максимално безопасна, защото разполага с пет точкови меки колани;
  • Удобен сенник, който можете да регулирате така, че тялото на детето да не е пряко изложена на слънце;
  • Колела с амортисьори, които омекотяват преминаването през неравности.

Модела е в свежи нежни тонове, характерни за летните дни. За повече прохлада и дълги разходки още сега изберете лятна количка на Chipolino Коко в цвят океан лен.