стол

Зщо все повече клиенти заменят модерните с антични мебели

Декорирането с антични мебели в съвременния интериор не е новост. Все повече клиенти желаят да се докоснат до мистичното усещане, което старинните мебели носят с присъствието си. И ето, че се оказва доста лесно да намерите онова, което наистина би ви позволило да създадете неповторима и докосната от историята обстановка. Богат асортимент от предложения ще откриете в Антик Бутик. От стилни и изискани маси датиращи от средновековието до винтижд шкафове и бюра, които са изключително красиви и впечатляващи. Внимание заслужават и моделите мека мебел, чиято роля в интериора е не само да усъвършенства визията, но и да ви осигури невероятно усещане са грижа, спокойствие и уют.

Защо Ретро-то все още е на мода

Много от вас навярно се питат защо при положение, че на пазара има толкова нови и иновативни мебелни решение има клиенти и за старинни, ретро мебели. Всъщност идеята е непросто да се внесе част от миналото в пространството, а да се докоснете до нещо различно, антично и уникално по рода си. Предвид това, че старинните издлия не са изработени в серийно производство, а са плод на ръчен труд то това определено ги прави неповторими и единствени по рода си. А от тук и определянето им като луксозни, защото колкото по-уникални и неподправени са то толкова по-високо оценени са от почитателите на античните продукти.

Безспорно ретрото продължава да бъде модерно и повод за това твърдение са именно предложенията на съвременно обзавеждане и уреди, които следват този стил и дизайн. Но няма никакво съмнение, че именно автентичните решения са тези, които биха допринесли за оформлението на:

  • Изискан интериор;
  • Уникален почерк;
  • Автентичност и оригиналност.

И защото различното е на мода то ето ви повод да се запознаете с едни от най-стилните продукти, които ще ви доставят непрекъснато удоволствие при използването им.

Антични мебели с подчертан характер

антични мебелиКолекцията на онлайн магазин Антик Бутик е фантастична. Това, което ще откриете в каталога с антични и старинни мебели няма как да не ви впечатли. Това са решения, които са невероятно изтънчени, излъчващи собствен характер и удивително красиви, масивни и излъчващи достолепие.

Сред най-търсени от клиентите се нареждат:

  • Антични френски кресла Стил Луи XV;
  • Старинни витрини в холандски стил;
  • Френски скринове;
  • Закачалки от дърворезба;
  • Френски люлеещ се стол;
  • Работно бюро, изработен от махагон;
  • Холни маси в английски стил и много други.

Сигурни сме, че не един елемент би ви провокирал и заинтригувал. Изберете си антични идеи, които ще ви доставят удоволствие и ще е превърнат в най-очарователния елемент от интериора на дома ви.