легло

Детските ъглови легла – удобни и ефективни

Леглата с ъглова форма се радват на голяма популярност, тъй като са едно чудесно решение за организиране на пространството в детската стая. Качеството с което са изработени и организацията която създават, са в основата да се създаде прекрасна атмосфера за да се помещават в стаята две деца. Като всяка една мебел, която се поставя в ъгъла на помещението и тук целта е да се осигури достатъчно свободно пространство, което да предоставя на децата възможност за игри. Практичното детско легло https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла, ще ви даде удобството да предоставите на децата си индивидуално място за почивка и сън.

Преимуществата на детските ъглови легла

Те наистина създават независимост и удобство при използване, но в същото време благодарение на тях по-лесно се организира и подрежда стаята.  Когато са снабдени с повдигащ механизъм под самото легло има достатъчно място да се съхраняват голям брой вещи. Също така, при свързването на леглата в ъгъла обикновено се поставя и ракла в която да се подрежда спалното бельо.Детско легло

Детски ъглови легла Сити 2001 предлагани от мебелен магазин Венус са това което наистина ще промени визията на детската стая:

  • Снабдени са със странична табла;
  • Притежават обемна ракла;
  • Подвижен механизъм, благодарение на който имате достъп до подматрачното пространство за съхранение на багаж;
  • Бихте могли допълнително да закупите и два еднолицеви матрака;
  • Цветът на леглата е тъмна сонома, която изглежда елегантно и свежо в детската стая.

Раклата и подматрачната площ наистина са едно практично удобство, за стаята, която обзавеждате за вашите деца. Може би се оказва, че ъгловите легла са най-функционалният избор който може да направите. Създавате една спокойна и подредена среда за малки и големи. А все пак сънят е важна част от развитието на подрастващите и удобствата свързани с него не бива да се пренебрегват. Мебелен магазин Венус ви очаква с актуални предложения на атрактивни цени.