Важно ли е какъв модел диван ще инсталираме в дневната

Времето прекарано у дома, може да бъде много по-ползотворно и релаксиращо, ако сме се заобиколили с правилните мебели. Те трябва да са красиви като дизайн и изработка, но също така да бъдат комфортни и удобни за използване. Днес ще обърнем специално внимание на диваните, като мебели задължителни за интериора на всяка дневна. Научи повече за новите модели и техните функционалности в каталога на магазин Venus.bg. Важно е да се отбележи качеството на изработка, което трябва да бъде безупречно именно за меката мебел.

Кои са моделите гарантиращи комфорт и удобство

През годините се забелязва тенденция, клиентите да предпочитат най-вече ъгловите дивани и тези с лежанка. Определено, подобна конструкция много по-лесно може да намери своето място в хола. Научете повече подробности за ъгловите модели. Такъв диван ще стои еднакво добре поставен в ъгъла или пък на по-централно място, като визуален разделител на помещението. Най-важното обаче, което привлича към този вид мека мебел е наличието на допълнителни механизми осигуряващи удобство в ежедневието.

Преди да направите тази важна инвестиция, научете повече за допълнителните функции. Диванът може да се разтяга и да бъде използван като спалня, колкото често ви е нужно. Раклите, които се намират под седалките, също са практично допълнение, за да бъде жилището ви подредено и организирано. Научете повече за следния модел на Venus.bg. Холов ъгъл Манила с функция сън и ракла:диван

  • разтегателен ъглов диван „Манила“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • седална част – матраци с пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • възглавници – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб. Научете повече за механизма.

Диванът е с практичен и красив дизайн, а възможността да изберете между различни цветове дамаски ще ви позволи да го комбинирате правилно с цветовете налични в интериора. Научете повече за видовете тапицерии и техните характеристики.

Какво да очакваме от конструкцията на меката мебел

Всяка важна вещ в която инвестираме е добре да бъде изработена от достатъчно устойчиви и надеждни материали. Диванът разбира се не прави изключение, тъй като той се използва от повече хора и съответно трябва да осигурява здравина и комфорт. Моделите в чиято направа е вложена естествена дървесина, винаги са предпочитани от потребителите, защото това е гаранция, че инвестирате в нещо наистина качествено. Добре е да научите повече и за пълнежа от който са изградени седалките и облегалките. Тук търсим добра опора и мекота, задължителни за този вид медали.