тоалетка с табуретка

Изгодни тоалетки за гарантирано удобство в спалнята

Ефекта от удобството, което ни предоставят някои мебели наистина е неповторим. А само ще вметнем, ме точно онези мебели, които се предлагат на ниска и достъпна цена се оказват едни от най-практичните. Какво мислите за тоалетката? Трябва ли ни такава мебел в малката спалня? Много дами биха се разделили със скрин или друг помощник само и само да имат възможността да се насладят на удобството, което им предлага тоалетката. А предвид и това, че съвременните модели са изключително функционални и предлагат дори комбинативност от скрин и тоалетка то ето, че имате компактно решение не само да прибирането на вещите, но и за личното си разкрасяване.

Цената на компактните тоалетки

Ако един скрин струва средно 250 – 300 лева, а огледалото между 150 и 200 лева то ето как най-лесно можете да изчислите стойността на новата си тоалетка. Но всъщност много ниска за тоалетка цена откриваме м магазин Венус, където стойността на изделието е около 300-400 лева като обаче дизайна наистина няма нищо общо с този на обикновен скрин или стандартно огледало. Все пак говорим за тоалетка, която се грижи за самочувствието на дамите и предоставя една оптимално достъпна цена, на която да я придобиете.Тоалетка Сити

Нито скъпи, нито прекалено евтини са тези мебели. Ако трябва да сме конкретни то те дори са на цената, на която реално трябва да бъдат. Всъщност тоалетката е композитна мебелировка, която включва:

  • Кът за разкрасяване;
  • Място за съхранение на козметика;
  • Чекмеджета за бельо и дребен текстил;
  • Етажерка;
  • Огледало.

Една мебел с толкова много функции, които наистина доста ни улесняват с оглед на това, че наистина можем да намерим място за целия арсенал от пособия за разкрасителни процедури както и част от облеклото, което носим.

Венус ни изненадва е само с ексклузивни модели, но и цени, отговарящи на възможностите на масовия потребител.