козметика за лице

Козметика Lierac за сияеща и здрава кожа

Вече половин век козметика lierac се е превърнала в символ на женската красота. Дамите, които не правят компромиси с подбора на козметични продукти са наясно, че използването на дермокозметика е в основата на това да изглеждат прекрасно и да се радват на доброто си самочувствие. Иновативния подход, множеството медицински проучвания и открития успяват да предоставят правилната формула за постигане на съвършена и красива кожа. За лицето и тялото, за корекции на естетичните несъвършенства Лаборатории Lierac немират правилния подход за създаване на продукти с изумителен ефект.

Козметика от най-ново поколение

Едва ли има жена, която няма търпение да изпробва който и да било от продуктите на френските Лаборатории Lierac. Още с появата си на пазара създателя на бранда успява да даде ясна заявка, че не просто ще търси формулата за красива кожа, а ще подходи целенасочено към всеки един от проблемите на кожата. Доказаните клинични резултати, които предоставят козметичните продукти са революционни медицински открития в производството на дермокозметика.

Борбата с целулита, бръчките и отпусната кожа никога не е изглеждала толкова яростна и с такъв бърз гарантиран ефект. А това определено допада на онези от вас, които не пренебрегват възможностите за да се справят с появилите се несъвършенства, които времето оставя по кожата на тялото и лицето.

Иновативност и удоволствие е да третирате кожата си с продуктовата гама на Лаборатории Lierac. Безспорно дамите харесват някои съществени елементи, които само този тип козметика може да им предостави, а именно:

 • Нежна текстура;
 • Релаксиращо усещане;
 • Деликатен аромат;
 • Нежно докосване;
 • Женствени опаковки, лесни за използване и винаги намиращи място в дамската чанта.

Удовлетворението, което тези козметични продукти предоставят е несравнимо. Тонизирането, което кожата получава не може да намери аналог и съпоставимост с друг тип дермокозметика, която се предлага на пазара.

Красота на бъдещето

козметикаМоже и да ви се струва прекалено амбициозно мотото на Лаборатории Lierac, в което те дават ясна заявка, че ще предложат на клиентите си красота на бъдещето, но определено гамата продукти, които се произвеждат под строг контрол успяват да се отразят не само на здравето на кожата, но и на оптимистичното излъчване, тонизиране и енергия, с която искрите.

Несравнимо усещане, бързи резултати, възможност за използване дълго време без поява на алергии и пренасищане с активните съставки са онази ефективна грижа, от която безспорно ще бъдете впечатлени. Изключителен отзвук от световно ниво получават от Лаборатории Lierac по отношение на:

 • Качество;
 • Безопасност;
 • Грижа;
 • Здраве;
 • Красота.

Всичко това може да бъде в ръцете ви стига да инвестирате в подходящия за вас козметичен продукт, предоставят ви най-висока интензивна грижа по отношение на справяне с несъвършенствата. Заслужавате най-доброто, перспективно отношение за вашата кожа. Още сега се запознайте със серията продукти, които ще подпомогнат процеса на регенериране и реструктуриране на кожните ви неволи.

ARKÉSKIN – ударна доза младост и ритуално коригиране на хормоналното стареене

Изумително открие успяват да направят от Лаборатории Lierac. Серията козметика ARKÉSKIN е под на 25 годишен труд и 7 медицински проучвания при жени в период на менопауза. Както знаете това е един по-специален момент в живота на една жена, който безспорно се отразява на дерматологичния контрол. Кожата посивява, става суха и лющеща се, появяват се по-дълбоки бръчки. Загубата на еластан и колаген е очевидна и това със сигурност дава отражение освен върху хормоналните промени в женското тяло и в самочувствието и увереността на дамите по отношение на външния им вид.

ARKÉSKIN е серия, която осъществява ударна доза грижа върху кожата, подхранва и активира защитните функции. В продуктовия каталог в любими козметични продукти от серията жените диагностицират:

 • Балансиращ дневен крем;
 • Нощен флуид;
 • Тонизиращ, подхранващ и стягащ балсам за тяло.

Върнете силата на своята кожа, погрижете се за самочувствието си с гамата решения за красива кожа от Лаборатории Lierac.