скрин тоалетка с огледало

Къде е мястото на тоалетката

Тоалетките са вид мебелировка, на която възлагаме основната роля да организира козметиката, която ежедневно ползваме. Преди да излезем от дома сядаме пред тоалетката за да се накиприм и да одобрим образа в огледалото. Но дали мястото на тоалетката е само в спалнята и единствената ѝ задача свързана ли е с красотата и визията ни. Всъщност по-прагматичните дами не си губят времето в избор на тоалетка, която да служи само за поставка на шишенца парфюми, гримове и накити. Когато се избира нова мебел се търси комплексно и практично решение, което да използваме спрямо индивидуалните си представи за ред и безупречна хармония. Така, че ако си търсите тоалетка и се чудите къде да я позиционирате днес ще представим едно по-различно място, на което да я поставите и тя няма да бъде по-малко практична или функционална.

Удобство в коридора

Съвременното строителство представя разнообразни варианти за това как да оптимизирате своя дом според нуждите и вижданията си. тоалетката на входа на жилището или коридора е една изключително атрактивна опция, която не просто ще ви даде възможност след като се нагласите веднага да излезете, а определено би се превърнала в алтернатива на шкаф за ключове, чанти или други аксесоари, които ползвате при излизане навън.Тоалетка

Тоалетките са практични мебели, които е грешно да избираме единствено за спалните зони. Да, там те бих били наистина ефектни и романтични акценти, но при положение, че липсва достатъчно пространство за такъв детайл със сигурност не бихте се отказали от идеята да я ползвате в коридора. Идеалната организация за:

  • Шалове;
  • Шапки;
  • Чанти;
  • Чадъри;
  • Козметика и парфюми.

Помислете си и изберете тоалетка са огледало, която наистина би стояла доста добре в коридора на апартамента ви. И вече няма да се чудите къде да съхранявате  аксесоари и лични вещи, защото за целта новия ви скрин разполага с множество практични чекмеджета, които да запълните с потребните за излизане неща.