модули за секция

Кои са основните правила при избор на секция за хол?

Във всяко жилище има стая определена за всекидневна. Това много често е най-голямото помещение, защото семействата прекарват повечето свободно време у дома тук. Съответно е от значение какви мебели ще подберете и как ще ги разпределите в пространството, за да бъде всичко уютно и комфортно. Ако ви предстои да търсите ново обзавеждане, е добре да разгледате актуалните секции за хол. Мебели ВЕНУС представят в каталога си множество практични и удобни поставки за дневна, които ще ви помогнат в задачата по обновление на интериора.

Как да определим лесно подходящия модел секция?

Днес потребителите не искат да губят от времето си когато избират ново обзавеждане. Това е причината да предложим няколко изпитани правила, които бързо ще насочат вниманието ви към секцията подходяща за вас. За начало селектирайте моделите по критерий цена и винаги се придържайте към първоначално определения бюджет. След това вземете внимателно размерите на зоната, в която ще инсталирате новата секция. Много често тя се поставя на най-голямата стена в помещението.

Понеже актуалните модели се изработват на модулен принцип, могат да са доста раздвижени. Винаги включват поставка за телевизор, шкафове има дори такива с гардеробче. Ще изберете най-подходящия модел, ако се съобразите с вашите очаквания и с начина по който ще го използвате. Има голямо значение дали в секцията ще разполагате повече багаж или търсите мебел, която има по-скоро декоративна функция. От магазин Венус ще ви дадат следния пример. Секция за хол – Aqua – Бяло гланц/MDF Сонома/Сонома арвен:секция

  • модел „Aqua“ – луксозно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • моделът включва ТВ шкаф и етажерка с два рафта;
  • ТВ шкафът има две падащи вратички с пуш бутони и две чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне;
  • чекмеджетата могат да се монтират върху шкафа, като позицията им може да се промени според Вашите предпочитания – ляво/дясно, както и огледален монтаж на цялата секция.

Красива и практична мебел, която може да инсталирате според личните си предпочитания. С нейна помощ ще обновите атмосферата в дневната и ще си създадете повече комфорт.

В какъв цвят да бъде новото обзавеждане за хол?

Когато купувате мебели е задължително да се съобразите с цветовата гама преобладаваща в стаята. Вероятно интериорът е или в светла тоналност или в по-класическа. Няма да допуснете грешка, ако се насочите към добре познатите на всички нюанси на дървесината. Подобни мебели се намират в разнообразни варианти, което е шанс по-лесно да ги съчетаете с обзавеждането и другите предмети. Все по-често производителите комбинират естествената дървесина и различни други цветове, за да се получи по-интересна и запомняща се мебел.