шкаф за обувки

Какъв модел шкаф за обувки ще подхожда на малкия коридор?

Трудността да се оформи практично входно пространство е свързана с понякога минималистичните му размери. В голяма част от съвременните апартаменти коридорът е прекалено малък и се иска много креативност, за да бъде обзаведен функционално. Мебели ВЕНУС ви предлагат да разгледате актуалните шкафове за обувки в сайта. Те ще ви изненадат с разнообразните си размери и дизайни, чрез които много лесно ще се справите с възникналия проблем по откриване на подходящ интериор. Артикулите са изработени от здрави материали и ще може да ги използвате дълго време без нещо да се повреди.

Как да изберем точния шкаф за обувки?

Ако сте поставени пред дилемата как да обзаведете практично антрето си, ще ви дадем няколко ценни препоръки. В случай че не разполагате с много свободно пространство, е добре да разгледате класическите шкафове за обувки с падащи вратички. Те имат удобен и компактен дизайн, но вътрешното им пространство е специално разработено, за да събере повече обувки. Механизмът, с който разполагат е двуредов и е едно от най-добрите изобретения, използвано през годините до днес.

Ако ви е необходимо повече пространство, е добре да се насочите към вертикалните шкафове, защото те са най-обемни като капацитет за подредба. Някой от тях имат и практичен въртящ механизъм както и вградено огледало. Това е добра възможност да организирате зоната по най-функционалния начин и винаги когато се приберете да попадате в една подредена и уютна атмосфера. Специалистите препоръчват да измерите свободното пространство и да сравните параметрите с описанието на различните модели. Така ще знаете точното място на новия артикул и няма да станат разминавания. От Венус предлагат да разгледате – Въртяща етажерка Геномакс – Венге:въртяща етежерка

  • Въртящ шкаф за обувки „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • шкафът за обувки е подходящ за антре, коридор или офис.

Един от най-харесваните модели, заради своята практичност и дизайнерски вид. Входното пространство ще бъде стилно и функционално благодарение на модерните решения, които предлагат дизайнерите.

Защо да заложим на шкаф за обувки изработен от ПДЧ?

Потребителите отделя специално внимание на качеството на новите мебели, затова е добре да научите повече за тяхната изработка. Независимо че дървото се слави като най-здраво и устойчиво, днес голяма част от артикулите се правят от ПДЧ плоскости. Техните характеристики са не по-лоши от тези на дървесината с тази разлика, че цената им е по-ниска и материалът се обработва доста лесно. Моделите могат да бъдат в най-различни цветови нюанси, което ви позволява да направите интериора по ваш вкус.