шкаф

Как да открием най-удобния и функционален шкаф за обувки?

Има редица мебели в жилището ви, които до голяма степен го правят подредено и уютно. Ако споменем обзавеждането на коридора ще установим, че тук се намира шкафът за обувки, без който практически не можем. Това е артикул от първостепенно значение във всеки дом и изборът му трябва да се направи информирано и разумно. Хубаво е, че днес такава мебел може да бъде поръчана онлайн от сайта на магазин https://www.venus.bg. Различните модели предлагат и различен капацитет за съхранение, което ще ви позволи да откриете точно вашия модел.

Какви показатели е важно да притежава шкафа за обувки?

Щом търсите нова мебел, в която да подреждате любимите си маратонки, ботуши, кецове и други ви съветваме да измерите зоната, в която смятате да я инсталирате. Пространството където ще разположите шкафа за обувки е важно, защото го използвате по няколко пъти ежедневно и трябва вратичките да се отварят спокойно и да ви бъде удобно.

Много често клиентите предпочитат моделите тип ветрило, тъй като са с двуредов механизъм. Те са много практични именно за съхранение на подобни вещи. Този тип обзавеждане трябва да бъде максимално близко до входната врата, за да не цапате цялото пространство, докато се преобувате. Това е причината да е измислен моделът тип пейка, в който можете едновременно да подреждате всичко и да се настаните, за да ви е по-удобно.

Новата мебел трябва да бъде функционална с красив съвременен дизайн и здрава конструкция. От магазин Venus.bg ви препоръчват – Шкаф за обувки Сити 4051 – Сонома тъмна / Бяло гладко:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „Сити 4051“ е снабден с две врати;
  • може да побере от 12 до 16 чифта;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм .

Красива и стилна мебел, с която лесно ще обновите обстановката и ще я направите по-привлекателна и удобна.

Шкаф за обувки в какъв цвят да поръчаме?

Ако във входното пространство имате други мебели като портманто и гардероб се съобразете с техните цветове, когато избирате новия шкаф. В случай че тепърва пазарувате цялото обзавеждане ви предлагаме да разгледате по-светлите нюанси на дървесината, белия цвят и всичко, което би внесло допълнителна свежест в коридора. Модерните мебели се отличават с красива гланцирана повърхност, която може да бъде почиствана много лесно. Точно за това не бива да се тревожите за поддръжката на артикулите, когато определяте техния цвят. Те винаги ще изглеждат красиво и стилно и ще се запазят дълго време като нови.

Онлайн ще откриете различни модели на достъпна цена и при желание може да инвестирате в повече от един.