спален комплект ава

Какви са ползите от покупката на елегантен спален комплект

Атмосферата която задаваме в домовете си винаги говори за това какви хора сме като емоционалност. Всеки се стреми да направи интериор, красив според неговите разбирания за стил. Някои харесват богатата мебелировка украсена с много орнаменти и детайли в наситени цветове, а други смятат за естетичен минимализма с изчистените си форми и светлите нюанси. Спалнята е стаята в която може да развихрим фантазията си, защото тя се използва само от нас и бихме могли да я обзаведем по начин който ни допада най-много. Удобни спални за качествен сън VENUS.BG ви очакват в сайта на онлайн магазина.

Защо да изберем готов мебелен комплект за спалня

Предимствата на подобна покупка не са малко и поради тази причина голяма част от клиентите избират да декорират точно по този начин. Не е нужно да търсим легло, гардероб, нощни шкафчета и други мебели поотделно, като бихме могли да се сдобием с добре съчетани артикули изработени в един стил. Това е от ключово значение за нашето спокойно ежедневие и уют, тъй като всеки елемент допълва другия по красив и елегантен начин. Е зависимост от размера на стаята която обзавеждаме може да изберем по-богато съчетание включващо повече мебели или такова само с легло и нощни шкафчета. Както са разнообразни съвременните апартаменти като квадратура, така са различни и моделите спални комплекти. Venus.bg ви представя един примерен вариант. Спален комплект City 7060 Oлд стайл/ Черно шагрен:спален комплект сити

  • Спалният комплект ‚‘City 7060‘‘ е идеалното решение за обзавеждане на Вашия дом;
  • Комплектът се състои от легло, гардероб, скрин и две нощни шкафчета;
  • Леглото е снабдено с повдигащ амортисьорен механизъм и табла с LED светлини и кожени елементи;
  • Подходящо е както за еднолицев, така и за двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • Гардеробът разполага с две плъзгащи врати с механизъм за плавно прибиране, рафтове, лостове за закачалки и вътрешни чекмеджета с механизъм за плавно затваряне.

Модерен спален комплект който ще промени атмосферата и ще я направи стилна и изтънчена. Съвременните допълнения като LED осветлението и механизмите за плавно затваряне са перфектен избор.

Да поръчаме ли комплект от интернет магазин

В брошурите на онлайн магазините ни очаква най-голямо разнообразие от модели и цени. Трудно другаде ще открием толкова интересни комбинации, които да направят цялото помещение което обзавеждаме елегантно и с дизайнерска визия. В интернет откриваме най-новите артикули, които излизат на пазара. Освен, че външно са модерни те и притежават и множество механизми които ще направят употребата им истинско удоволствие. Леглата имат повдигаща амортисьор, за да използваме раклата под матрака, чекмеджетата и вратите се отварят плавно и безшумно, а допълнителното LED осветление прави излъчването на стаята романтично и красиво.