Офис стол

Товароносимост при офис столовете – как да изберете подходящата за тежки хора

Всички искаме да притежаваме тяло като на манекен. Е за жалост не винаги нещата са толкова лесно постижими, защото гените, предразположеността към трупане на килограми както и обездвижеността са причината наистина да попаднем в трудна ситуация особено ако имаме нужда от нов офис стол. Предизвикателството да си изберем такъв, който да устои на впечатляващата ни фигура е доста голямо. Как да се справим без да се налага да изпитаме дикомфорта от това да купим стол, който след няколко месеца ще ни предаде и отново ще сме поставени в изходна позиция? Логично е щом пишем тези редове да имаме решение, което да ви предложим и от което наистина ще можете да се възползвате още сега.

Здрави, стабилни и устойчиви офис столове – има ли такива

Спецификата на всяка една човешка фигура изисква да се намери подходящата мебелировка. Така е и при офисните мебели. За да може човек да се чувства комфортно и спокойно докато работи то теглото му не бива да се приема като критичен недостатък. производителите на мебели за офиси са предвидили точно тава и именно провокирани от спецификата на всяка една човешка фигура предоставят широк спектър от решения. И ето, че на пазара има офис стол за тежки хора, модел за високи хора, офис стол за хора със специални потребности  и т.нат.Работен офис стол

Понеже започнахме с наднорменото тегло и хората, които са с по-едра фигура то сега ще ви разкрием характеристиките на тези столове, които могат да бъдат ползвани от лица, с по-солидно тегло:

  • Товароносимост над 100 кг
  • Моделите са с до 120 или 150 кг, което за едър човек наистина е предимство да се чувства сигурно и удобно;
  • Здрава стоманена конструкция;
  • Устойчива и еластична тапицерия;
  • Стабилизирани механизми.

Повече усилия и материали са вложени в тези столове. Идеята е наистина да се намери правилния подход и да се гарантира на по-тежките хора устойчивост и стабилност на стола, който ползват. А точно такива решения ви очакват в онлайн магазин Арена на доста изгодна цена.