модерен гардероб

Важните неща при покупка на гардероб

Втората по важност мебел в спалнята е гардероба. Често е наричан големия организатор на вещи, тъй като действително на него разчитаме изцяло за това да подобрим облика, да сведем до минимум хаоса в жилището си. Без гардероб не можем да си представим подредбата на блузи, панталони, сака, палта. Но знаем ли как да изберем тази така ценна за организацията ни мебел? Независимо, че ви изглежда лесно има няколко важни стъпки, които е желателно да бъдат предвидени при избор на тази ключова мебел за нашата спалня и изобщо дом. С тях ще ви занимаем в днешната статия, ефективни и добри варианти можете да откриете на гардероби  https://venus.bg/гардероби/.

Размерите са съществени

Спалните обикновено не са от стаите, които ни дават кой знае какви възможности. Все по-малки ги правят днес строителите, което е предпоставка да изберем гардероб, който да се адаптира съобразно пропорционалността на помещението. Освен това е характерно да се вземат предвид и онези моменти, които водят до балансиран синхрон с останалите елементи в стаята. Гардероба не бива да заема повече от ¼ от пространството в помещението.

Отваряемост на вратите

Тук опциите, върху които можем да се концентрираме са две:Двукрилен гардероб

  • Стандартно отваряне на цяло крило с издърпване на вратата напред;
  • Плъзгащи се врати.

Със сигурност втората опция е много по-привлекателна за потребителите, тъй като е напълно ясно, че тук пестите пространство. По-лесно се използват плъзгащите врати, а освен това по никакъв начин не изяждат и част от вътрешния обем на самата мебел. Онлайн магазин venus разполага с иновативни механизми за отваряне на врати, които са безопасни, тихи и удобни.

Вътрешно разпределение

Независимо от това, че като размер и отваряемост гардеробите са страшно разнообразни онова, което ги прави максимално функционални е вътрешното разпределение на всяко крило. Рафтове, чекмеджета, лост за закачалки – това са част от задължително необходимите неща, които е важно да притежава всеки един гардероб. Колкото по-добре е организиран вътрешно, толкова по-бързо ще навирате онова, което търсите. А с venus е много лесно и изгодно да намериш перфектния за спалнята си гардероб.