obedeneni-zaduljeniq

Как да обединим бързи кредити, съветват от CashCredit

Все по-голяма част от хората прибягват до услугите на кредитни институции. Дали става въпрос за пари в брой, или покупка на изплащане, бързият кредит е най-доброто решение. Ако сте се възползвали вече няколко пъти от тези услуги, дайте си сметка колко дати за вноски трябва да помните, колко пъти в месеца трябва да посещавате офис, за да осъществите плащане и с колко допълнителни разходи е свързано това. Не е ли по-изгодно да направите обединяване на своите задължения в рамките на един? Използвайки CashCredit бързи кредити, бихте си спестили време, разходи по плащанията и най-важното – не се налага да следите датите за всяка една вноска.

Какво съветват специалистите от CashCredit

Ако и вие сте се възползвали от бързите пари повече от веднъж, най-изгодно е да предприемете обединяване на задълженията си в едно и по този начин да спестите от всяка месечна такса. Специалистите съветват как да го направите, а вие сами преценете дали си заслужава. Съществуват два варианта:

  • всичките ви бързи кредити да са към една и съща кредитна небанкова институция – може да се договорите с някоя от използваните небанкови институции за обединяване с по-добри условия, които да са удачни за вашето плащане впоследствие;  
  • да се обърнете към банка – може да изтеглите заем, който да е с добри условия и да покрие останалите ви задължения. 

Първият вариант предполага по-лесно обединяване на задълженията. Можете да кандидатствате онлайн или в офис за нов заем за обединяване на задълженията. Като техен лоялен клиент ще си спестите процедури като проучване на доходите, справки в ЦКР за наличие на други задължения, защото те вече имат вашите данни – все пак са проучвали приходите и задълженията ви всеки път, когато сте се възползвали от стоков или паричен кредит. Ще получите по-бързо одобрение, последвано от покана да подпишете нов договор (лично или електронно) за рефинансиране, който води до удължаване на срока за изплащане.

Вторият вариант е удачен, защото условията биха могли да бъдат много по-добри. Може да договорите по-дълъг период за връщане на взетите пари. Но много често се случва хората да не отговарят на изискванията на банките. Дългото чакане за одобрение също се определя като минус. 

Какво още трябва да знаете за обединяване на бързите кредити

Голяма част от банките изискват превод на работната заплата особено когато става въпрос за по-големи суми. Ако не сте съгласни с това условие, от Кеш Кредит съветват да заложите на бърз заем от небанкова институция. Така ще имате свободата да сами да определите парите и своите месечни вноски.