Какви са условията за бърз кредит онлайн от Credissimo?

Много хора в наши дни имат нужда от алтернативно финансиране, а компанията Credissimo им предлага прозрачни и лесно условия за кандидатстване. Това е небанковата институция, която нашумя със своите услуги в последно време и е един от най-големите конкуренти на пазара. Какви обаче са условията за кандидатстване за бърз кредит от Кредисимо, ще научите от тази статия.

Условия за кандидатстване за бърз кредит от Credissimo

 

На първо време, за да заявите бърз кредит от Credissimo, е нужно да имате навършени 18 години, както и да сте платежоспособни. С други думи, трябва да докажете вашите доходи, за да ви отпуснат заем. Разбира се, това не налага да носите документи в офиси, а просто да впишете личните си данни в онлайн платформата, а служителите ще прегледат вашата кредитна история.

Ако сте нов клиент може да кандидатствате за първи безлихвен заем до 1000 лева, който се изплаща в срок от 15 до 30 дни. Това е заем до заплата, с който да покриете вашите спешни нужди. Парите идват при вас без закъснение и можете да ги използвате още в същия ден на заявката ви.

Другият вариант, е да се ориентирате към кредит на вноски до 6000 лева. За целта има електронен калкулатор, в който посочвате сумата на кредита и срока, в който може да го погасите, а системата ще генерира лихвата, която дължите. Следва да попълните формуляр, където трябва да приложите и снимка на лична карта и селфи с нея. По този начин доказвате, че вие сте кандидатът за кредит.

За какво трябва да внимаваме при взимане на кредит?

 

За да изтеглите бърз кредит от Кредисимо, трябва да се запознаете с правилата и условията на небанковата институция. От вас се изисква да погасявате редовно вноските си, за да не се стига до наказателна лихва и / или съдебни дела. В случай че нямате възможност за погасяване на вноските, то тогава е по-добре да потърсите друг начин за финансиране, за да нямате проблеми.

Ако все пак се случи, така че да закъснеете с вноска, не пропускайте да се свържете с компанията, за да уведомите служителите им. Те ще запишат срока на забавяне и ще ви изчакат с погасяването. За връзка с Кредисимо може да използвате телефонен номер, имейл и чат на живо в сайта им.

Обобщителни думи

 

Едва ли някой се съмнява, че Кредисимо е една от най-големите компании за бързи кредити онлайн в България. Тук ви посочихме условията за кандидатстване за финансиране и ви призоваваме да бъдете отговорни, тъй като това е в основата на нещата. А сега ви благодарим за отделеното внимание и се надяваме, че нашата публикация е успяла да ви би бъде от полза.