Какви възможности ни дават съвременните мебели за кухня?

Да се направи ремонт и промяна в зоната за готвене не винаги е лесно, защото това е един от сериозните разходи във всяко семейство. Обзавеждането, трябва да се хареса на всички, да бъде практично и обмислено до най-малкия детайл. Ако разгледате модулните шкафове за кухня в каталога на магазин Венус ще забележите, колко разнообразни и интересни като изпълнение са. Възможно е да намерите подходящ готов комплект или сами да го оформите чрез различни по функция модули. Важно е, че производителите са се постарали да изработят достатъчно артикули в една гама, което ще ви даде перфектна възможност да създадете желаната обстановка.

Какво представляват съвременните модулни кухни?

Все по-често апартаментите имат отворена жилищна площ и това означава, че холът, трапезарията и кухнята се помещават в едно голямо общо помещение. Шкафовете, трябва да изглеждат невероятно естетично, тъй като ще се забелязват през цялото време. В момента те се изработват от MDF плоскости имат гланцов ефект и създават усещане за повече елегантност и стил.

Електроуредите и мивката са вградени в специални модули като така цялата конструкция се почиства по-лесно и изглежда изключително красиво. Всичко се състои от горни и долни шкафове, обединени от термогръб и термоплот. Получавате достатъчно пространство като работна площ, място където да съхранявате домакинските принадлежности, чаши, чинии хранителни продукти и много други. Капацитетът на шкафовете е много голям. От Венус ви предлагате да разгледате един от новите модели. Ъглова кухня Гланц 300/260 см., плавно затваряне, МДФ бери/грей – бяло:"https://www.venus.bg/кухни"

  • ъглова кухня „Гланц 300/260“ – модерно и практично предложение за обзавеждане на една съвременна кухня;
  • съставена е от горни и долни шкафове с механизми за плавно затваряне на вратите;
  • включително шкаф с чекмеджета, шкаф с ниша, етажерка, шкаф с място за вграждане на готварска печка и шкаф за мивка;
  • мебелите се изработват от МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм.

Прекрасна възможност, чрез която ще промените обстановката и ще разполагате с изключително удобно и функционално обзавеждане.

В какви цветове да бъдат шкафовете за кухня?

Решението тук е строго индивидуално, понеже вие ще гледате тази конструкция и е добре да ви допада, без да ви омръзне прекалено бързо. Имате възможност да поръчате нещо ярко и открояващо се в модерен дизайн или да се придържате към традиционализма и класиката и да вземете шкафове в дървесната тоналност. Препоръчваме ви да се съобразите с общия интериор на жилището, за да стане тази част хармонично допълнение, което ще направи обстановката много по-уютна.